Περνα του και ενα λουστρο που πανω και εν μια χαραPathfinder έγραψε:Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.και πληρως αγχολυτικο και ξεκουραστο εστω και πιντομενος απο το νυχτερι.
Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
-
mikros
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
savvis25
- Full Member
Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
- Pathfinder
Re: Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
Ωραια ιδεα φιλε Σαββα δεν το σκεφτηκαsavvis25 έγραψε:Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- πανικος
Σημερα ασχοληθηκαμε αρκετα.κερδισαμε ακομα μια σουβλα 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές είχαμε τον αγώνα Έμπειροι -Άπειροι του Ο.Φ.Ε.Κ. Σε αυτό τον αγώνα πάιρνουμε άπειρα άτομα και τους δείχνουμε ορισμένα πράγματα για το υποβρύχιο κυνήγι όπως κανόνες ασφαλείας, τεχνικές ψαρέματος, επιλεκτικότητα στο τι χτυπάμε κ.τ.λ παρά την δύσκολη θάλασσα περάσαμε πολύ ωραία και επιτεύχθηκε και ο σκοπός. και απο ότι είδα η καταπολέμιση της ποντίκας άγγιξε θάλασσα στην Λεμεσό!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
ARRWSTOSFASSAS
- Full Member
'petros' έγραψε:Στα 60 ενα εισαι ετσι πας την παραλιαaxerkwtis έγραψε:Μα επειδη εκρεμμαστηκετε εσεις πρεπει κ γω;ως τα 60 εχω ακομα..οσο εχω δοντια ακομα εν να μασω..κ ξεχαστε παντρειες με κουφεττα εχει με τπτ..το πουλιν επετασεν..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο γερος τζαι αν εγερασε τ'αρτσιθκια που ειχε εχει
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- πανικος
πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω
6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν 
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Anthimos
- Moderator
πανικος έγραψε:πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν
Ρε Πανικο πλιννισκε τες πριν να τις φωτογραφησεις ρε κουμπαρε...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- πανικος
ηταν σπασμενο το ντουςAnthimos έγραψε:πανικος έγραψε:πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν
Ρε Πανικο πλιννισκε τες πριν να τις φωτογραφησεις ρε κουμπαρε...
- spyrosspyrou851
Πανίκο, μην λαλείς ψέματα για την κάρπωσή σουπανικος έγραψε:πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν

και πληρως αγχολυτικο και ξεκουραστο εστω και πιντομενος απο το νυχτερι.