Pathfinder έγραψε:Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω. και πληρως αγχολυτικο και ξεκουραστο εστω και πιντομενος απο το νυχτερι.
Περνα του και ενα λουστρο που πανω και εν μια χαρα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.
Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.
Ωραια ιδεα φιλε Σαββα δεν το σκεφτηκα .Μικρε εχει χερι αχρωμο βερνικι αλλα δεν φαινεται στην φωτο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Χθές είχαμε τον αγώνα Έμπειροι -Άπειροι του Ο.Φ.Ε.Κ. Σε αυτό τον αγώνα πάιρνουμε άπειρα άτομα και τους δείχνουμε ορισμένα πράγματα για το υποβρύχιο κυνήγι όπως κανόνες ασφαλείας, τεχνικές ψαρέματος, επιλεκτικότητα στο τι χτυπάμε κ.τ.λ παρά την δύσκολη θάλασσα περάσαμε πολύ ωραία και επιτεύχθηκε και ο σκοπός. και απο ότι είδα η καταπολέμιση της ποντίκας άγγιξε θάλασσα στην Λεμεσό!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.