Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
mikros

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από mikros »

Pathfinder έγραψε:Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.Εικόνα και πληρως αγχολυτικο και ξεκουραστο εστω και πιντομενος απο το νυχτερι.:)
Περνα του και ενα λουστρο που πανω και εν μια χαρα :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από Pathfinder »

savvis25 έγραψε:
Εμςνα ειδε το εταιρο μου ημιση ενα τραπεζακι για τον καφε μεστο φατσοβιβλιο με παλεττα και επελλανε με οτι ηθελε το.Πιανω τους τηλεφωνο, ηθελαν 180 ευρω.Εχει κουσπο στο Μιτσερο.Ηβρα 2 παλιοπαλεττα και εκαμα το τουτο.4 ωρες και κοστος 18 ευρω.
Φίλε Pathfinder...Θα μπορούσες να κλείσεις τα κενά της πάνω πλευράς (από κάτω)και να τα γεμίσεις με μικρά λευκά χαλίκια (στρογγυλά ή ότι άλλο έβρεις που σου αρέσει). Θα προσπαθήσω να βρω φώτο γιατί μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πολύ καλό πάντως.
Ωραια ιδεα φιλε Σαββα δεν το σκεφτηκα :).Μικρε εχει χερι αχρωμο βερνικι αλλα δεν φαινεται στην φωτο :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Σημερα ασχοληθηκαμε αρκετα.κερδισαμε ακομα μια σουβλα :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές είχαμε τον αγώνα Έμπειροι -Άπειροι του Ο.Φ.Ε.Κ. Σε αυτό τον αγώνα πάιρνουμε άπειρα άτομα και τους δείχνουμε ορισμένα πράγματα για το υποβρύχιο κυνήγι όπως κανόνες ασφαλείας, τεχνικές ψαρέματος, επιλεκτικότητα στο τι χτυπάμε κ.τ.λ παρά την δύσκολη θάλασσα περάσαμε πολύ ωραία και επιτεύχθηκε και ο σκοπός. και απο ότι είδα η καταπολέμιση της ποντίκας άγγιξε θάλασσα στην Λεμεσό!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

'petros' έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Μα επειδη εκρεμμαστηκετε εσεις πρεπει κ γω;ως τα 60 εχω ακομα..οσο εχω δοντια ακομα εν να μασω..κ ξεχαστε παντρειες με κουφεττα εχει με τπτ..το πουλιν επετασεν..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα 60 ενα εισαι ετσι πας την παραλια
paralia.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο γερος τζαι αν εγερασε τ'αρτσιθκια που ειχε εχει
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω :lol: 6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

πανικος έγραψε:πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω :lol: 6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν :D

Ρε Πανικο πλιννισκε τες πριν να τις φωτογραφησεις ρε κουμπαρε... :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Anthimos έγραψε:
πανικος έγραψε:πετυχαμε περασμα ψες.χωρις μιμιτικη συσκευη διευκρινιζω :lol: 6 τσιπουρες μεγαλες μας τιμησαν :D

Ρε Πανικο πλιννισκε τες πριν να τις φωτογραφησεις ρε κουμπαρε... :D
ηταν σπασμενο το ντους :lol: τις εκανα μπανιο σπιτι ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πανίκο, μην λαλείς ψέματα για την κάρπωσή σου :lol:

Εικόνα

:D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”