Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :P

ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.00(ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ)ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΑ ΤΙΣ <<ΕΞΥΠΝΕΣ>>ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ;)
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2.00-3.00 ΠΥΚΝΟΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ:P
Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200 :o

Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί 8-)

Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες :lol: :lol:
Ε..ΜΕΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΑΙΞΕΤΕ?
5-6 στο στάμα το πρωί τζιαί αλλό που 2-3 περπατητές την ώρα που εγυρεύκαμε μανιτάρκα..εκάμαμε το κέφι μας :D Αλλά ακόμα θωρό τες όρομα...Τετάρτη ολόισια φάσσες! :D
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

MARIOSE έγραψε: Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200 :o

Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες :lol: :lol:
Εντυπωσιακό θέαμα που έχει χρόνια να δούμε. Εγώ υπολόγισα πολύ περισσότερες φίλε 300+++.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Savvas έγραψε:
MARIOSE έγραψε: Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200 :o

Εντυπωσιακό θέαμα που έχει χρόνια να δούμε. Εγώ υπολόγισα πολύ περισσότερες φίλε 300+++.
Πραγματικά έχεις δίκιο Φίλε Σάββα. Τουλάχιστον σε γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!

Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην.. :P
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Re:

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:
Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!

Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην.. :P
:D :D :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:

:D :D :D
:lol: :lol: εγω κερνω τες και σουβλακια αμα λαχει :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:

Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:
MARIOSE έγραψε:

Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)

:lol: :lol: αν δεν ήταν δύςκολες εν θα τες εθέλαμεν ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΛΕΓΞΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :P :P :P ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΦΟΥΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 5.00 ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑ ...ΠΟΜΠΑ :P :P :P

ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....ΑΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΝΟ ΠΑΛΕ :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”