5-6 στο στάμα το πρωί τζιαί αλλό που 2-3 περπατητές την ώρα που εγυρεύκαμε μανιτάρκα..εκάμαμε το κέφι μαςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε..ΜΕΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΑΙΞΕΤΕ?MARIOSE έγραψε:Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ![]()
ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.00(ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ)ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΑ ΤΙΣ <<ΕΞΥΠΝΕΣ>>ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2.00-3.00 ΠΥΚΝΟΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ:P![]()
Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί![]()
Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες![]()
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Savvas
- Full Member
Εντυπωσιακό θέαμα που έχει χρόνια να δούμε. Εγώ υπολόγισα πολύ περισσότερες φίλε 300+++.MARIOSE έγραψε: Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200![]()
Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες![]()
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- MARIOSE
Πραγματικά έχεις δίκιο Φίλε Σάββα. Τουλάχιστον σε γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον!Savvas έγραψε:Εντυπωσιακό θέαμα που έχει χρόνια να δούμε. Εγώ υπολόγισα πολύ περισσότερες φίλε 300+++.MARIOSE έγραψε: Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200![]()
- Pathfinder
20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Re:
Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Re:
MARIOSE έγραψε:Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
Re: Re:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
![]()
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Pathfinder
Re: Re: Re:
Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)MARIOSE έγραψε:Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Re: Re: Re:
Pathfinder έγραψε:Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)MARIOSE έγραψε:Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΛΕΓΞΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΦΟΥΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 5.00 ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑ ...ΠΟΜΠΑ
ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....ΑΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΝΟ ΠΑΛΕ
ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....ΑΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΝΟ ΠΑΛΕ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!