SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.00(ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ)ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΑ ΤΙΣ <<ΕΞΥΠΝΕΣ>>ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2.00-3.00 ΠΥΚΝΟΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ:P
Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200
Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί
Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες
Ε..ΜΕΝ ΣΟΥΞΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΑΙΞΕΤΕ?
5-6 στο στάμα το πρωί τζιαί αλλό που 2-3 περπατητές την ώρα που εγυρεύκαμε μανιτάρκα..εκάμαμε το κέφι μας Αλλά ακόμα θωρό τες όρομα...Τετάρτη ολόισια φάσσες!
MARIOSE έγραψε:
Φίλε Σόλωνα χτες ήμουν περιοχή πιτσιλιάς και είδα κάποια φρέσκα πουλιά + ένα κοπάδι πάνω από 200
Εκτός από το μεγάλο κοπάδι οι υπόλοιπες προσπάθησαν να κατέβουν για φαί
Κάθε λλίον εμουρμουρμούσα της παρέας "έτες φασσάκκες πάλε ρε!" όσπου τζιαί είπαν μου πως εν θα με ξαναπάρουν στες τζιήκλες
Εντυπωσιακό θέαμα που έχει χρόνια να δούμε. Εγώ υπολόγισα πολύ περισσότερες φίλε 300+++.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..
Pathfinder έγραψε:20-30 φασσες φακκουν γυρο πουπανω που το σπιτι μου (κατω παφο).εν οπως που να μου λαλουν "χουχου χουχου εν μπορεις να μας παιξεις εν μπορεις να μας παιξεις".αμαν τες θελεις εν τες βρισκεις αμ...το!!
Ρε φίλε ρώτα τες που εν οι άλλες να πάμεν να τες τζιεράσουμεν καφέ την Τετάρτην..
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
εγω κερνω τες και σουβλακια αμα λαχει
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Ποιες αλλες ρε μαριε μου.εγω τουτες θελω να ξαναβρω και να μου φακκουν γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης(αλεξης) και σαζω τες καλα.αλλα ατε, παιζουν το δυσκολες οι κυριες!!;)