spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες
χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες???
Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!!
Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλες Έτζι τζαι αλλιώς υπολογίζουμε το απόγευμα στην επιστροφή να πάμε τζαι λίγο στις τζίκλες, πιθανόν να είναι απείρακτες σε κάποια σημεία τζαι να τες πετύχουμε.
spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες
χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες???
Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!!
Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλες Έτζι τζαι αλλιώς υπολογίζουμε το απόγευμα στην επιστροφή να πάμε τζαι λίγο στις τζίκλες, πιθανόν να είναι απείρακτες σε κάποια σημεία τζαι να τες πετύχουμε.
Σπυρο μου 3 θελω να χορτασει ο μιτσης!!!
ολες οι ελπιδες μου στα φυσίγγια που μου πρότεινες!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΣΙΚΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ