ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες :?
χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες??? :lol: :lol: :lol:

Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!! :D
Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλες :lol: Έτζι τζαι αλλιώς υπολογίζουμε το απόγευμα στην επιστροφή να πάμε τζαι λίγο στις τζίκλες, πιθανόν να είναι απείρακτες σε κάποια σημεία τζαι να τες πετύχουμε. :)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες :?
Εαν παεις στες φασες κ γινει θαύμα κ παίξουμε τζικλες νσ ξέρεις οτι δεν προκειτε να σε αφηκω να ξαναπαιξεις τχικλα.

Θα ηχογραφησω το ξιου ξιου για πουρου και θα γυριζω τα ποστα σου ουλλη μερα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
Laurona έγραψε: Στον γαμο σηκωνει τσουγκρισμα εχτρα η κουβεντα :)
Τωρα να δουμε εν να προνοησει να εχει coca cola zero στο γαμο ο γαμπρος?
Ποιος που πότε;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες??? :lol: :lol: :lol:

Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!! :D
Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλες :lol: Έτζι τζαι αλλιώς υπολογίζουμε το απόγευμα στην επιστροφή να πάμε τζαι λίγο στις τζίκλες, πιθανόν να είναι απείρακτες σε κάποια σημεία τζαι να τες πετύχουμε. :)
Σπυρο μου 3 θελω να χορτασει ο μιτσης!!! :D
ολες οι ελπιδες μου στα φυσίγγια που μου πρότεινες!!! :mrgreen:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Laurona έγραψε:
Εαν παεις στες φασες κ γινει θαύμα κ παίξουμε τζικλες νσ ξέρεις οτι δεν προκειτε να σε αφηκω να ξαναπαιξεις τχικλα.

Θα ηχογραφησω το ξιου ξιου για πουρου και θα γυριζω τα ποστα σου ουλλη μερα :lol:
Μακάρι να έβρετε θηράματα παιδιά και θα το γυρίσω στες φάσσες αν τες φορτωθείτε. :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Laurona έγραψε:

Ακόμα γελώ ρε Χρύσανθε, εφύρετε με :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σημερα ημουν Τροοδος στα χιονια για τον μιτση.Ειδα ουλλες κ ουλλες 2 μαυροτζικλες να διασταυρωνουν τον δρομο :)....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΠΡΑΙΤΩΡΙ -ΦΙΛΟΥΣΑ -ΚΕΔΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑΡΑΣΣΕΙ ΦΥΛΛΟ. :evil:
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΣΙΚΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ :D :D
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καταραμενες φουριοζες σας γλιτωσε ο καιρος παλι !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”