Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλεςBAIKAL TEAM έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες???spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες![]()
![]()
![]()
Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- spyrosspyrou851
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- Laurona
Εαν παεις στες φασες κ γινει θαύμα κ παίξουμε τζικλες νσ ξέρεις οτι δεν προκειτε να σε αφηκω να ξαναπαιξεις τχικλα.spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες
Θα ηχογραφησω το ξιου ξιου για πουρου και θα γυριζω τα ποστα σου ουλλη μερα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Γιατρός
- Full Member
Ποιος που πότε;sotiris!129 έγραψε:Τωρα να δουμε εν να προνοησει να εχει coca cola zero στο γαμο ο γαμπρος?Laurona έγραψε: Στον γαμο σηκωνει τσουγκρισμα εχτρα η κουβεντα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σπυρο μου 3 θελω να χορτασει ο μιτσης!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Μακάρι Λεωνίδα μου τζαι να φορτωθείς τζίκλεςBAIKAL TEAM έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχαχα!!!εσκεφτηκες να παεις εσυ φασες τζαι να φορτωθω εγω τσικλες???spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες![]()
![]()
![]()
Ε κοπελια ειπαμε να παμε μια φορα στις τσικλες τζαι εκαμετε τη ψυσιη μας μαυρη!!!Έτζι τζαι αλλιώς υπολογίζουμε το απόγευμα στην επιστροφή να πάμε τζαι λίγο στις τζίκλες, πιθανόν να είναι απείρακτες σε κάποια σημεία τζαι να τες πετύχουμε.
ολες οι ελπιδες μου στα φυσίγγια που μου πρότεινες!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Μακάρι να έβρετε θηράματα παιδιά και θα το γυρίσω στες φάσσες αν τες φορτωθείτε.Laurona έγραψε:Εαν παεις στες φασες κ γινει θαύμα κ παίξουμε τζικλες νσ ξέρεις οτι δεν προκειτε να σε αφηκω να ξαναπαιξεις τχικλα.spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες
- MARIOSE
Ακόμα γελώ ρε Χρύσανθε, εφύρετε μεLaurona έγραψε:Εαν παεις στες φασες κ γινει θαύμα κ παίξουμε τζικλες νσ ξέρεις οτι δεν προκειτε να σε αφηκω να ξαναπαιξεις τχικλα.spyrosspyrou851 έγραψε:Είπαμε με το Σέργιο να πάμε για φάσσες, εννά βλαστήσουν τζίκλες
- Pathfinder
Σημερα ημουν Τροοδος στα χιονια για τον μιτση.Ειδα ουλλες κ ουλλες 2 μαυροτζικλες να διασταυρωνουν τον δρομο
....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
miky55
ΠΡΑΙΤΩΡΙ -ΦΙΛΟΥΣΑ -ΚΕΔΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑΡΑΣΣΕΙ ΦΥΛΛΟ. 
-
elcos
- Full Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΣΙΚΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ
- sotiris!129
καταραμενες φουριοζες σας γλιτωσε ο καιρος παλι !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο