ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι ξερει τι καμνει αν κ η γνωμη μου σωτο ειναι οτι αφηνεις ψατκα πίσω γιατί δεν κανεις καθόλου παραπλάνηση. ..μονο τεχνικη προσελκισης.
καποτε πιυ ασχολούμουν το λέγαμε τεχνικη αραχνης.
μπορεις να πάρεις πολλα παραπάνω ψαρια στα ιδια ορια περιοχής.
Μπορει κ να ξεγελα το βιντεο ομως που φσινετε να πηγαίνεις σχετικα γρηγορα.
περασμενα μεγαλεία Σωτο για μένα. ..
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5. :D :D

Πολλές οι φραγκολίνες παιδιά, αν τις εκυνήγουν θα έπιαννα τουλάχιστον 5. Μακάρι τζιαι να πολλύνουν τζιάλλο τζιαι μπορεί να τες επισκευτώ τον Νοέμβρη.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

titosblaser έγραψε:Σημερινό κυνήγι φασσας πολύ λίγα τα πουλιά στην περιοχή Εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

spyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5. :D :D

Πολλές οι φραγκολίνες παιδιά, αν τις εκυνήγουν θα έπιαννα τουλάχιστον 5. Μακάρι τζιαι να πολλύνουν τζιάλλο τζιαι μπορεί να τες επισκευτώ τον Νοέμβρη.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 20-30 ΠΟΥΛΙΑ :shock:

Η ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟ.....ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ''ΠΑΡΑΠΟΝΑ'' ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΦΙΛΟΥΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΛΕΩΝ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ....ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5. :D :D

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ;)
Ήταν να βάλω αλλά μέχρι να αλλάξω ρούχα τζιαι να κάμω μπάνιο το τρυγόνι ήταν καθαρισμένο :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Οχι ξερει τι καμνει αν κ η γνωμη μου σωτο ειναι οτι αφηνεις ψατκα πίσω γιατί δεν κανεις καθόλου παραπλάνηση. ..μονο τεχνικη προσελκισης.
καποτε πιυ ασχολούμουν το λέγαμε τεχνικη αραχνης.
μπορεις να πάρεις πολλα παραπάνω ψαρια στα ιδια ορια περιοχής.
Μπορει κ να ξεγελα το βιντεο ομως που φσινετε να πηγαίνεις σχετικα γρηγορα.
περασμενα μεγαλεία Σωτο για μένα. ..
παω γρηγορα το κομματι που ξερω πως δεν θα εβρω ψαρην κατα 95% .... ζιαμε που ξερω οτι εν να ερτει ψαρην μπορει να ειμαι και 1ωρα και να καρτερω (οχι υποβρηχιο καρτερη , επιφανιακο!)
ουλη η περιοχη εχει λαβαρακια ομως μονο σε 6-7 κομματια διασταβρονουν τα ψαρκα !
αρα παρα να καμω καρτερκα καθε 10 μετρα παω σε ζινα τα 6-7 hot spot 20-30 λεπτα καθε φορα και οσα παιξω αλλες φορες εν 1 αλλλες φορες εν 11 ;)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

spyrosspyrou851 έγραψε:

Ήταν να βάλω αλλά μέχρι να αλλάξω ρούχα τζιαι να κάμω μπάνιο το τρυγόνι ήταν καθαρισμένο :shock: :shock:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗΧΑΝΗ :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗΧΑΝΗ :D
Μπήκα να κάμω μπάνιο τζαι μόλις έφκηκα έδωκε μου η μυρωθκιά της χλωρίνης, τζιαμέ εκατάλαβά το. :D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”