ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- Laurona
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Οχι ξερει τι καμνει αν κ η γνωμη μου σωτο ειναι οτι αφηνεις ψατκα πίσω γιατί δεν κανεις καθόλου παραπλάνηση. ..μονο τεχνικη προσελκισης.
καποτε πιυ ασχολούμουν το λέγαμε τεχνικη αραχνης.
μπορεις να πάρεις πολλα παραπάνω ψαρια στα ιδια ορια περιοχής.
Μπορει κ να ξεγελα το βιντεο ομως που φσινετε να πηγαίνεις σχετικα γρηγορα.
περασμενα μεγαλεία Σωτο για μένα. ..
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- spyrosspyrou851
Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5.

Πολλές οι φραγκολίνες παιδιά, αν τις εκυνήγουν θα έπιαννα τουλάχιστον 5. Μακάρι τζιαι να πολλύνουν τζιάλλο τζιαι μπορεί να τες επισκευτώ τον Νοέμβρη.

Πολλές οι φραγκολίνες παιδιά, αν τις εκυνήγουν θα έπιαννα τουλάχιστον 5. Μακάρι τζιαι να πολλύνουν τζιάλλο τζιαι μπορεί να τες επισκευτώ τον Νοέμβρη.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
titosblaser έγραψε:Σημερινό κυνήγι φασσας πολύ λίγα τα πουλιά στην περιοχή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣspyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5.![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 20-30 ΠΟΥΛΙΑ
Η ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟ.....ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ''ΠΑΡΑΠΟΝΑ'' ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΦΙΛΟΥΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΛΕΩΝ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ....ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Η ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟ.....ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ''ΠΑΡΑΠΟΝΑ'' ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΦΙΛΟΥΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΛΕΩΝ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ....ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

- spyrosspyrou851
Ήταν να βάλω αλλά μέχρι να αλλάξω ρούχα τζιαι να κάμω μπάνιο το τρυγόνι ήταν καθαρισμένοSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣspyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5.![]()

- sotiris!129
παω γρηγορα το κομματι που ξερω πως δεν θα εβρω ψαρην κατα 95% .... ζιαμε που ξερω οτι εν να ερτει ψαρην μπορει να ειμαι και 1ωρα και να καρτερω (οχι υποβρηχιο καρτερη , επιφανιακο!)Laurona έγραψε:Οχι ξερει τι καμνει αν κ η γνωμη μου σωτο ειναι οτι αφηνεις ψατκα πίσω γιατί δεν κανεις καθόλου παραπλάνηση. ..μονο τεχνικη προσελκισης.
ουλη η περιοχη εχει λαβαρακια ομως μονο σε 6-7 κομματια διασταβρονουν τα ψαρκα !
αρα παρα να καμω καρτερκα καθε 10 μετρα παω σε ζινα τα 6-7 hot spot 20-30 λεπτα καθε φορα και οσα παιξω αλλες φορες εν 1 αλλλες φορες εν 11

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗΧΑΝΗspyrosspyrou851 έγραψε:Ήταν να βάλω αλλά μέχρι να αλλάξω ρούχα τζιαι να κάμω μπάνιο το τρυγόνι ήταν καθαρισμένοSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣspyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα είπα να κάμω την πρώτη μου εξόρμηση σε καθημερινή να ποσκολιστώ λίγο μέχρι την Κυριακή που θα πάμε κατά Πάφο μερκές. Τελικά εποσκολίστηκα με 1 χαρτούτσια αλλά 100% επιτυχία. Ανύπαρκτα τα τρυγόνια σήμερα, κινήθηκαν καμμιά 10αρκά μαζί, τα 2 χωρίστηκαν και ήρταν πάνω μου και έριξα μια χαρτούτσια και όταν την έριξα το άλλο έκαμε στροφή 180 μοίρες και εχάθηκε και δεν μπόρεσα να ρίξω την δεύτερη. Έφα και την ζωή μου να το εύρω καθώς έππεσε σε κάτι πυκνά κυπαρίσσια. Την Κυριακή πάλε εκτός αν μου αναδόξει και ξαναπάω και αύριο. Το τρυγόνι με Victory Trap 32gr #7.5.![]()
Πολλές οι φραγκολίνες παιδιά, αν τις εκυνήγουν θα έπιαννα τουλάχιστον 5. Μακάρι τζιαι να πολλύνουν τζιάλλο τζιαι μπορεί να τες επισκευτώ τον Νοέμβρη.![]()

- spyrosspyrou851
Μπήκα να κάμω μπάνιο τζαι μόλις έφκηκα έδωκε μου η μυρωθκιά της χλωρίνης, τζιαμέ εκατάλαβά το.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗΧΑΝΗ

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.