Το στεκκι των Κυνηγων

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Το στεκκι των Κυνηγων

Δημοσίευση από Laurona »

Παιδια, εχετε ενα τετοια στεκκι εσεις?

Καπου που να πηγαινετε, να βρεθεστε και να μιλατε για τι αλλο για το τζινι.Καπου υσηχα, που να μαζευστε?

Καποτε, ειχα ενα τετοιο στεκκι.Ηταν ενα μιρκο καταστημα με κυνηγετικα ειδη, του φιλου Πετρου.Μαζευομαστα καθε σαββατο η Παρασκευη βραδυ, και τα λεγαμε.Πιναμε τον καφε μας, ψηναμε κανενα καστανο πας την σοπα του πετρελειου, βαλαμεν και κανενα μεζε με την ζιβανα μας και δωστου ιστοριες για κυνηγια, σκυλους και φυσιγγια, για περιοχες και τον καιρο.

Ειδικα στην περιοδο της τσικλας , που εξω εβρεσιεν και ηταν ψατζιη, τα καστανα πανω σε τζινιν την σοπουα ηταν το κατι αλλο :D

Ενα τετοιο βραδυ, ανακαλυψα το φυσιγγιο που δεν αποχωριζομαι ποτε απ την πρωτη μου θαλαμη, το κολντεν γουινγ το 36 γρ. το κοκκινο.Τοπρωτο μου δε θηραμα μαζι του ηταν μια πανεμορφη μπεκατσα.

Προτεινω λοιπον εαν υπαρχουν ακομη ετσι στεκια, ας μοιραστει ο καθεενας το δικο του σε καθε επαρχια, τι ποιο ωραιο απο μια παρεα που μοιραζετε με φιλους το ποιο ομορφο χομπυ....

Αλλα οι μη καπνιστες να φερνουν σακκουιν γιατι εννα καθουντε εξω :lol: :lol: :lol:

Εσιει κανενα λεμεσιανον :D ?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Το στεκκι των Κυνηγων

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:Παιδια, εχετε ενα τετοια στεκκι εσεις?

Καπου που να πηγαινετε, να βρεθεστε και να μιλατε για τι αλλο για το τζινι.Καπου υσηχα, που να μαζευστε?

Καποτε, ειχα ενα τετοιο στεκκι.Ηταν ενα μιρκο καταστημα με κυνηγετικα ειδη, του φιλου Πετρου.Μαζευομαστα καθε σαββατο η Παρασκευη βραδυ, και τα λεγαμε.Πιναμε τον καφε μας, ψηναμε κανενα καστανο πας την σοπα του πετρελειου, βαλαμεν και κανενα μεζε με την ζιβανα μας και δωστου ιστοριες για κυνηγια, σκυλους και φυσιγγια, για περιοχες και τον καιρο.

Ειδικα στην περιοδο της τσικλας , που εξω εβρεσιεν και ηταν ψατζιη, τα καστανα πανω σε τζινιν την σοπουα ηταν το κατι αλλο :D

Ενα τετοιο βραδυ, ανακαλυψα το φυσιγγιο που δεν αποχωριζομαι ποτε απ την πρωτη μου θαλαμη, το κολντεν γουινγ το 36 γρ. το κοκκινο.Τοπρωτο μου δε θηραμα μαζι του ηταν μια πανεμορφη μπεκατσα.

Προτεινω λοιπον εαν υπαρχουν ακομη ετσι στεκια, ας μοιραστει ο καθεενας το δικο του σε καθε επαρχια, τι ποιο ωραιο απο μια παρεα που μοιραζετε με φιλους το ποιο ομορφο χομπυ....

Αλλα οι μη καπνιστες να φερνουν σακκουιν γιατι εννα καθουντε εξω :lol: :lol: :lol:

Εσιει κανενα λεμεσιανον :D ?
Ρε φιλε εγω μενω λευκωσια αλλα για στεκουιν όπως το περιγραψες πιο πάνω κοφκω τζαι ερκουμε καθε μερα :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

και εγω σε ενα μικρο καταστημα στη Λαρνακα καθουμε και ακουο ιστοριες που τους ΑΡΧΙΛΑΦΑΖΑΝΙΔΕΣ της περιοχης και πιστευκω τους θεμας :lol: :lol: :lol: κανενα Σαββατο πρωι η Παρασκευη απογευμα καμνω το γυρο μου...εγινε καφενες κυνηγων παρα καταστημα ....δια παραπανω καφεδες παρα πραματα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΡΕΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ SAGA ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ . ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΩΣ ΤΕΣ 10 . ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15-20 ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΠΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΤΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ . ΑΑΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ Η ΦΟΥΚΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ . ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ??? ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ . ΤΖΙΗΚΛΕΣ ??? ΤΖΙΗΚΛΕΣ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΓΕΛΙΟ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

LOUIS SETTER έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΡΕΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ SAGA ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ . ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΩΣ ΤΕΣ 10 . ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15-20 ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΠΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΤΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ . ΑΑΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ Η ΦΟΥΚΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ . ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ??? ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ . ΤΖΙΗΚΛΕΣ ??? ΤΖΙΗΚΛΕΣ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΓΕΛΙΟ
Φίλε θα πάω τούτες τες μέρες στο συγκεκριμένο περίπτερο να πιάσω κάτι χαρτούτσιες που μου εχούμισε πολλά ενας παρέας. Τι ώρα δηλαδή συνιστάς για να πετύχω τα πιό πάνω? :D
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Tζιαμε στο Φανο γινεται πολλυ καρκασιαλλικκι :lol: Παντα βρισκεις κοσμο τζαι λαφαζανευφκει, παιζουν τα τταυλια τους πιννουν τα ποτα τους λαλουν τις ιστοριες τους κ.τ.λ :lol:

Παντα καλοπροαιρετα κανενα δεν διαφιμηζουμε... κουβεντα να γινεται :!:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΖΗΤΩ Ο ΦΑΝΟΣ χαχαχααχχχαχαχαχαχαχαχα
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

εχουμε και εμεις... στην εθουσα Β104 στα τελεφτα 2-3 θρανια εκαμαμεν το ετσι στεκι...την ωρα των μαθηματικων οτι πρεπει!!!αλλα εμεις εν εχουμε τσικλες και μανιταρκα....κανεναν μπισκοτο μεσα μεσα πουκατο που την τσαντα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

AndreasDr έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΡΕΡΟ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ SAGA ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ . ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΩΣ ΤΕΣ 10 . ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15-20 ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΠΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΤΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ . ΑΑΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ Η ΦΟΥΚΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ . ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ??? ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ . ΤΖΙΗΚΛΕΣ ??? ΤΖΙΗΚΛΕΣ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΓΕΛΙΟ
Φίλε θα πάω τούτες τες μέρες στο συγκεκριμένο περίπτερο να πιάσω κάτι χαρτούτσιες που μου εχούμισε πολλά ενας παρέας. Τι ώρα δηλαδή συνιστάς για να πετύχω τα πιό πάνω? :D
ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ Η ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

LOUIS SETTER έγραψε:
AndreasDr έγραψε:
ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ Η ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ

Θα το προσπαθήσω για αύριο, θα δω και θα σου στείλω π.μ
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”