Φήμες λένε, ο κακαουσκιάς του ενός, ο φαρδόκ¨λος του αλλου...

Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι..

Ετοιμάζω ήδη το συμβόλαιο ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στην περίπτωση που επιστρέψουμε <λέξη που είναι η αντίστοιχη του παπαγάλου στο ψάρεμα>.mikros έγραψε:Σπύρο, να σε πάρω μια μέρα και εγώ μαζί μου...
Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι..
Ωπα, ελπίζω να φέρουμε πίσω τα καλάμια τουλάχιστον...spyrosspyrou851 έγραψε:Ετοιμάζω ήδη το συμβόλαιο ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στην περίπτωση που επιστρέψουμε <λέξη που είναι η αντίστοιχη του παπαγάλου στο ψάρεμα>.mikros έγραψε:Σπύρο, να σε πάρω μια μέρα και εγώ μαζί μου...
Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι..![]()
![]()
Όποτε θέλεις μου λαλείς Αντρέα μου.
50-50mikros έγραψε:Ωπα, ελπίζω να φέρουμε πίσω τα καλάμια τουλάχιστον...spyrosspyrou851 έγραψε:Ετοιμάζω ήδη το συμβόλαιο ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στην περίπτωση που επιστρέψουμε <λέξη που είναι η αντίστοιχη του παπαγάλου στο ψάρεμα>.mikros έγραψε:Σπύρο, να σε πάρω μια μέρα και εγώ μαζί μου...
Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι..![]()
![]()
Όποτε θέλεις μου λαλείς Αντρέα μου.
Γιατρός έγραψε:
Νομίζω εν αρσενικός τζίνος τζαι κάτι έσχει πίσω του που δίνει την ψευδαίσθηση της αλογοουράςMARIOSE έγραψε:Σπύρο εν την κοπέλα που φαίνεται μπάκραουντ που εφέρμαρες??![]()
Από ότι βλέπω εν σας φκήκε με το Σέρκη, εν πειράζει φίλε η κάρπωση στο ψάρεμα εν όπως το κυνήγι, ή μάλλον εν χειρότερα... αλλά ο καθαρός αέρας, η θάλασσα και η καλή παρέα είναι το Α και το Ω!
+1000Sergios έγραψε:Σπάνια δεν πιάνω ούτε κι ενα ψάρι κακαουσκιά η οι εγώ εν τα πιστεύω τούτα στόχος εννεν πάντα να γεμίζουμε το φόρουμ με φωτογραφίες όσο η προσπάθεια να εμπνέουμε τους συνάδελφους μας με το να διαχειρίζοντε σωστά τις αποτυχίες χωρίς να προβαίνουν σε ακραίες κινήσεις τοσο στο κυνήγι όσο και στο ψάρεμα.....
Ο Σπύρος είδε κάποιους με τα δίχτυα να ζωνουν στα 20 μέτρα μέσα την θάλασσα πράγμα που απαγορεύεται...προφανώς θα ήταν κινήσεις απελπισίας και γαουροσύνης με έλλειψη σεβασμού προς εμας που θεωρούμαστε εξ ίσου συναδέλφοι.....είναι σαν να και δεν φκαινουν οι φασσες που την απαγορευμένη και παν άλλοι μέσα και παίζουν τες.....
Θέλω να πω μ αυτά και μ αυτά οτι η επιτυχία με την αποτυχία είναι αντιστρόφως παράλληλα ίσες με το ίδιο ποσοστό τύχης....ο επιμένων νικά και η ουσία ΤΩΝ σπορ αυτών είναι οτι πάντα πρέπει να διασκεδάζουμε σωστά και να τα δεχόμαστε όλα πάντα με σεβασμό προς το θήραμα γιατί πουλιά τετράποδα ψάρια είναι ψυχές που τις αφαιρούμε λόγω του κύκλου της ζωής το μεγάλο τρώει το μικρό γι αυτό όταν έχετε πεθαμένο κουτσοφτερο πουλί πάντα να επιμένετε να το βρείτε