Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
mikros

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από mikros »

Σπύρο, να σε πάρω μια μέρα και εγώ μαζί μου...
Φήμες λένε, ο κακαουσκιάς του ενός, ο φαρδόκ¨λος του αλλου... :lol:

Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι.. :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:Σπύρο, να σε πάρω μια μέρα και εγώ μαζί μου...

Αν μου φέρεις τύχη, εν να σε κλείσω για μέρα-παρα-μέρα ψάρεμα, όλο το καλοκαίρι.. :)
Ετοιμάζω ήδη το συμβόλαιο ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στην περίπτωση που επιστρέψουμε <λέξη που είναι η αντίστοιχη του παπαγάλου στο ψάρεμα>. :D :D

Όποτε θέλεις μου λαλείς Αντρέα μου. :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Ετοιμάζω ήδη το συμβόλαιο ότι ουδεμία ευθύνη φέρω στην περίπτωση που επιστρέψουμε <λέξη που είναι η αντίστοιχη του παπαγάλου στο ψάρεμα>. :D :D

Ωπα, ελπίζω να φέρουμε πίσω τα καλάμια τουλάχιστον... :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Ωπα, ελπίζω να φέρουμε πίσω τα καλάμια τουλάχιστον... :lol:
50-50 :D :D
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Γιατρός έγραψε:Εικόνα

Ώ ήντα ωραίο φρέηππ :D :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σπύρο εν την κοπέλα που φαίνεται μπάκραουντ που εφέρμαρες?? :D

Από ότι βλέπω εν σας φκήκε με το Σέρκη, εν πειράζει φίλε η κάρπωση στο ψάρεμα εν όπως το κυνήγι, ή μάλλον εν χειρότερα... αλλά ο καθαρός αέρας, η θάλασσα και η καλή παρέα είναι το Α και το Ω! 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:Σπύρο εν την κοπέλα που φαίνεται μπάκραουντ που εφέρμαρες?? :D

Από ότι βλέπω εν σας φκήκε με το Σέρκη, εν πειράζει φίλε η κάρπωση στο ψάρεμα εν όπως το κυνήγι, ή μάλλον εν χειρότερα... αλλά ο καθαρός αέρας, η θάλασσα και η καλή παρέα είναι το Α και το Ω! 8-)
Νομίζω εν αρσενικός τζίνος τζαι κάτι έσχει πίσω του που δίνει την ψευδαίσθηση της αλογοουράς :D

Εγώ εν για την παρέα που επήα, άμαν είδα 2-3 φασσούες, άκουσα τζαι 1-2 φραγκολίνες είμαι happy :D

Σε μια φάση μπήκαμε σε συζήτηση για όπλα τζαι σιηπεθκιές, που ακόμα τζαι να ετσίμπα κάτι δεν θα το επαίρναμε χαμπάρι. :D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Σπάνια δεν πιάνω ούτε κι ενα ψάρι κακαουσκιά η οι εγώ εν τα πιστεύω τούτα στόχος εννεν πάντα να γεμίζουμε το φόρουμ με φωτογραφίες όσο η προσπάθεια να εμπνέουμε τους συνάδελφους μας με το να διαχειρίζοντε σωστά τις αποτυχίες χωρίς να προβαίνουν σε ακραίες κινήσεις τοσο στο κυνήγι όσο και στο ψάρεμα.....

Ο Σπύρος είδε κάποιους με τα δίχτυα να ζωνουν στα 20 μέτρα μέσα την θάλασσα πράγμα που απαγορεύεται...προφανώς θα ήταν κινήσεις απελπισίας και γαουροσύνης με έλλειψη σεβασμού προς εμας που θεωρούμαστε εξ ίσου συναδέλφοι.....είναι σαν να και δεν φκαινουν οι φασσες που την απαγορευμένη και παν άλλοι μέσα και παίζουν τες.....

Θέλω να πω μ αυτά και μ αυτά οτι η επιτυχία με την αποτυχία είναι αντιστρόφως παράλληλα ίσες με το ίδιο ποσοστό τύχης....ο επιμένων νικά και η ουσία ΤΩΝ σπορ αυτών είναι οτι πάντα πρέπει να διασκεδάζουμε σωστά και να τα δεχόμαστε όλα πάντα με σεβασμό προς το θήραμα γιατί πουλιά τετράποδα ψάρια είναι ψυχές που τις αφαιρούμε λόγω του κύκλου της ζωής το μεγάλο τρώει το μικρό γι αυτό όταν έχετε πεθαμένο κουτσοφτερο πουλί πάντα να επιμένετε να το βρείτε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:Σπάνια δεν πιάνω ούτε κι ενα ψάρι κακαουσκιά η οι εγώ εν τα πιστεύω τούτα στόχος εννεν πάντα να γεμίζουμε το φόρουμ με φωτογραφίες όσο η προσπάθεια να εμπνέουμε τους συνάδελφους μας με το να διαχειρίζοντε σωστά τις αποτυχίες χωρίς να προβαίνουν σε ακραίες κινήσεις τοσο στο κυνήγι όσο και στο ψάρεμα.....

Ο Σπύρος είδε κάποιους με τα δίχτυα να ζωνουν στα 20 μέτρα μέσα την θάλασσα πράγμα που απαγορεύεται...προφανώς θα ήταν κινήσεις απελπισίας και γαουροσύνης με έλλειψη σεβασμού προς εμας που θεωρούμαστε εξ ίσου συναδέλφοι.....είναι σαν να και δεν φκαινουν οι φασσες που την απαγορευμένη και παν άλλοι μέσα και παίζουν τες.....

Θέλω να πω μ αυτά και μ αυτά οτι η επιτυχία με την αποτυχία είναι αντιστρόφως παράλληλα ίσες με το ίδιο ποσοστό τύχης....ο επιμένων νικά και η ουσία ΤΩΝ σπορ αυτών είναι οτι πάντα πρέπει να διασκεδάζουμε σωστά και να τα δεχόμαστε όλα πάντα με σεβασμό προς το θήραμα γιατί πουλιά τετράποδα ψάρια είναι ψυχές που τις αφαιρούμε λόγω του κύκλου της ζωής το μεγάλο τρώει το μικρό γι αυτό όταν έχετε πεθαμένο κουτσοφτερο πουλί πάντα να επιμένετε να το βρείτε
+1000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”