ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Αρεσκει μου τουτη η σταθεροτητα σου ρε Σπυρο μου με τα φυσιγγια :)...σημερα στον τοπο που ημουν φιλε ο αλλος εκαμνε πανια με τον σκυλο του κανονικα...εβλεπα τον κυριο που το χιλιομετρο...
Eίναι σήμα κατατεθέν τα φυσίγγια :D :D
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σημερινή εξωρμηση στη ιδια περιοχή, απο την ημέρα που αρχησε και επίσημα η τσικλα. Τα πουλια σιγουρα πιό λιγα απο προηγούμενες εξωρμήσεις, φενεται η ανοδος της θερμοκρασίας τα ανάγκασε σε μετακινηση. Τελικά καταφερα να κτυπείσω 11 πουλια απο τα οποια βρηκα τα 9. Συνολική κάρπωση της παρεας (4 ατομα) 27. Σήμερα το Tordo 32gr της ολυμπιας ηταν ...μοναδικό.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων :oops: ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων :oops: ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
H αμπαλατοσύνη και επικινδυνότητα στο μάξιμουμ, ακόμα πιο τραγικό είναι ότι εάν "τζινο το πράμα" έχει γιο τζιαι αγγόνια κυνηγούς, τι θα τους έμαθε. :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και το D20 στην παρεα μας χτες με ελαφρυα γομωση για τις ζεστες μερες του χειμωνα!

Το αρνητικο στατιστικο χθες δυστυχως οτι χαθηκε το 1/4 της καρπωσης σε πυκνα χορτα.
20-5.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:Και το D20 στην παρεα μας χτες με ελαφρυα γομωση για τις ζεστες μερες του χειμωνα!

Το αρνητικο στατιστικο χθες δυστυχως οτι χαθηκε το 1/4 της καρπωσης σε πυκνα χορτα.
20-5.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ :P

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΒΑΛΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΚΡΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ..ΕΤΣΙ :(
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μην ανυσυχεις Σολων καθε τελος του χρονου καμνω του συντηρηση! :lol:

Ηταν στεγνα τα χορτα...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ωραια μερα και για μενα χτες με τζικλες και...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μαρίνο το διχτούιν εν καλύτερο που τες τζίκλες!!! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”