Pathfinder έγραψε:Αρεσκει μου τουτη η σταθεροτητα σου ρε Σπυρο μου με τα φυσιγγια ...σημερα στον τοπο που ημουν φιλε ο αλλος εκαμνε πανια με τον σκυλο του κανονικα...εβλεπα τον κυριο που το χιλιομετρο...
Σημερινή εξωρμηση στη ιδια περιοχή, απο την ημέρα που αρχησε και επίσημα η τσικλα. Τα πουλια σιγουρα πιό λιγα απο προηγούμενες εξωρμήσεις, φενεται η ανοδος της θερμοκρασίας τα ανάγκασε σε μετακινηση. Τελικά καταφερα να κτυπείσω 11 πουλια απο τα οποια βρηκα τα 9. Συνολική κάρπωση της παρεας (4 ατομα) 27. Σήμερα το Tordo 32gr της ολυμπιας ηταν ...μοναδικό.
καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
H αμπαλατοσύνη και επικινδυνότητα στο μάξιμουμ, ακόμα πιο τραγικό είναι ότι εάν "τζινο το πράμα" έχει γιο τζιαι αγγόνια κυνηγούς, τι θα τους έμαθε.