TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- spyrosspyrou851
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Σήμερα με το Σάββα επιάσαμε 6 (5 + 1 μαυρότζικλα) με ακόμα τρεις χαμένες για το Σάββα. Πολύ λίγα πουλιά σήμερα, η χειρότετη εξόρμηση από άποψη του πόσα πουλιά είδαμε. Περιοχή Αγγλισίδων - Μενόγειας.
- πανικος
Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα. 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Nikos
πανικος έγραψε:Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα.
Καλημέρα παιδια και καλα Χριστουγεννα, ετσι πρωι πρωι αφου ο γιοκας είχε κέφια να σηκωθει που τις πέντε!!Πανίκο μ ειναι νωρίς ακόμη για την Λεμεσό, αν μιλούμε για τον ίδιο τόπο....

- Pathfinder
Καλημερα ρε λεβεντη...εμας εξυπνησε που τις 1 μεχρι και τις 0430 και ηρτα και δουλεια σημερα...Nikos έγραψε:πανικος έγραψε:Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα.
Καλημέρα παιδια και καλα Χριστουγεννα, ετσι πρωι πρωι αφου ο γιοκας είχε κέφια να σηκωθει που τις πέντε!!Πανίκο μ ειναι νωρίς ακόμη για την Λεμεσό, αν μιλούμε για τον ίδιο τόπο....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Πανίκο μου έφκαλες το μεζέ σου!!
Νίκο και Αλέξη να σας ζήσουν να τους χαίρεστε, τα μωρά είναι ευτυχία!!
Νίκο και Αλέξη να σας ζήσουν να τους χαίρεστε, τα μωρά είναι ευτυχία!!

- πανικος
Kαλημερα νικο.για τον ιδιο τοπο μιλαμε νικο μου.δεν ειδα πουλι.Nikos έγραψε:πανικος έγραψε:Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Σήμερα με το Σάββα επιάσαμε 6 (5 + 1 μαυρότζικλα) με ακόμα τρεις χαμένες για το Σάββα. Πολύ λίγα πουλιά σήμερα, η χειρότετη εξόρμηση από άποψη του πόσα πουλιά είδαμε. Περιοχή Αγγλισίδων - Μενόγειας.

Μετά από 3,5-4 ώρες περπάτημα. Φτωχά αποτελέσματα αφού τα πουλιά ήταν λιγοστά!
-
- Full Member
Αν και ενα 30 λεπτο κινηθικαν τα πουλια καλα πηγαμε 8 τσικλουες στο χερι!
- spyrosspyrou851
Σήμερα μόνος μου καθώς ο σύντροφος είχε υποχρεώσεις, η καλύτερη μου κάρπωση (αν θυμούμαι καλά) για φέτος από πλευράς τζίηκλας. Έπιασα 9 (8+1 μαυρότζιηκλα). Εφάνηκα και τυχερός διότι αρκετές εππέσαν μέσα σε σπερμένα με ύψος μέχρι το γόνατό μου αλλά δεν έχασα καμμιά σήμερα.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 201aeb.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 201aeb.jpg
- MARIOSE
Μπράβο Σπύρο & Ιωάννη. Καλή η συγκομιδή σας σήμερα.
5 τζικλούες για εμένα σήμερα, με την πιο λίγη κίνηση πουλιών για φέτος.
Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράματα.
5 τζικλούες για εμένα σήμερα, με την πιο λίγη κίνηση πουλιών για φέτος.
Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράματα.