TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα με το Σάββα επιάσαμε 6 (5 + 1 μαυρότζικλα) με ακόμα τρεις χαμένες για το Σάββα. Πολύ λίγα πουλιά σήμερα, η χειρότετη εξόρμηση από άποψη του πόσα πουλιά είδαμε. Περιοχή Αγγλισίδων - Μενόγειας.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα. :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

πανικος έγραψε:Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα. :D

Καλημέρα παιδια και καλα Χριστουγεννα, ετσι πρωι πρωι αφου ο γιοκας είχε κέφια να σηκωθει που τις πέντε!!Πανίκο μ ειναι νωρίς ακόμη για την Λεμεσό, αν μιλούμε για τον ίδιο τόπο.... ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Nikos έγραψε:
πανικος έγραψε:Πρωινο κοκκινοχωρια 5 τζικλες κινηθηκαν κανενα μισαωρο η ωρα 8. Μετα δειλινο ψηλα λεμεσο σηκωσα ενα περδικι καθως πηγαινα στο ποστο και το πηρα με τορτο 10σκαι .τζικλες το δειλινο ειδα μια απο μακρυα. :D

Καλημέρα παιδια και καλα Χριστουγεννα, ετσι πρωι πρωι αφου ο γιοκας είχε κέφια να σηκωθει που τις πέντε!!Πανίκο μ ειναι νωρίς ακόμη για την Λεμεσό, αν μιλούμε για τον ίδιο τόπο.... ;)
Καλημερα ρε λεβεντη...εμας εξυπνησε που τις 1 μεχρι και τις 0430 και ηρτα και δουλεια σημερα...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο μου έφκαλες το μεζέ σου!!

Νίκο και Αλέξη να σας ζήσουν να τους χαίρεστε, τα μωρά είναι ευτυχία!! ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Nikos έγραψε:

Kαλημερα νικο.για τον ιδιο τοπο μιλαμε νικο μου.δεν ειδα πουλι. :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Σήμερα με το Σάββα επιάσαμε 6 (5 + 1 μαυρότζικλα) με ακόμα τρεις χαμένες για το Σάββα. Πολύ λίγα πουλιά σήμερα, η χειρότετη εξόρμηση από άποψη του πόσα πουλιά είδαμε. Περιοχή Αγγλισίδων - Μενόγειας.
Εικόνα
Μετά από 3,5-4 ώρες περπάτημα. Φτωχά αποτελέσματα αφού τα πουλιά ήταν λιγοστά!
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

Αν και ενα 30 λεπτο κινηθικαν τα πουλια καλα πηγαμε 8 τσικλουες στο χερι!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα μόνος μου καθώς ο σύντροφος είχε υποχρεώσεις, η καλύτερη μου κάρπωση (αν θυμούμαι καλά) για φέτος από πλευράς τζίηκλας. Έπιασα 9 (8+1 μαυρότζιηκλα). Εφάνηκα και τυχερός διότι αρκετές εππέσαν μέσα σε σπερμένα με ύψος μέχρι το γόνατό μου αλλά δεν έχασα καμμιά σήμερα.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 201aeb.jpg
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο Σπύρο & Ιωάννη. Καλή η συγκομιδή σας σήμερα.

5 τζικλούες για εμένα σήμερα, με την πιο λίγη κίνηση πουλιών για φέτος.

Ελπίζω να αλλάξουν σύντομα τα πράματα. :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”