ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Α ρε Πανίκο μου τζιαί πριν λλία χρόνια έκαμνα τα τζιαί εγώ τούτα όσπου τζιαί εβαρέθηκα. Επήενα τζιαί τα Σάββατα τζιαί έτρωα τα βουνά να τες έβρω! Το αποτέλεσμα? Το κινητό μου έπαιρνε φωθκιά που όσους εθέλαν να μάθουν που είδα πουλιά + έτρωα έναν καταραμένο καύσιμα...

Εβαρέθηκα φίλε μου τωρά. Έχω 2-3 περιοχές που τες ξέρω πόξω τζιαί ανακατωτά. Αν έσιει πουλιά καλώς, εν έσιει υγεία ;)
ΕΤΣΙ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Τρώμεν ήδη που την μάνα...
5 περδίκια σε 6 εξορμήσεις σε περιοχές που τες ξέρω παθκιάν-παθκιάν, και που δεν εδέχουμουν κάτω που 2-3 μέσον όρο σε κάθε εξόρμηση..
Αν εσταμάταν εχτές η σεζόν εν να ήμουν happy..Η ζημιά που κάμνουμεν φέτος στους μητρικούς πληθυσμούς, θέλει 3-4 χρόνια να διορθωθεί, τζαι ΜΟΝΟ με την σωστή διαχείριση (λεέεεμεν τωρα! :roll: )
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΕΣ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ"....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΕΣ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ"....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :D

Νωμιζο το μωρο σε λιο εννα καμει απορτ το σαντουιτς σου!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ANTROS BREDA έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΙΔΕΣ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ"....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :D

Νωμιζο το μωρο σε λιο εννα καμει απορτ το σαντουιτς σου!!!!
Εν χλουπ κάτω που θα το κάμει αν κρίνω που τον τρόπο που το γλυκοκοιτάζει :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εγώ νομίζω πως μια κυρία του λόγου της δεν κάνει τέτοια πράματα! Μάλλον έχει ήδη φάει το δικό της και τώρα ξεκουράζεται στην πατανιούδα της για να είναι έτοιμη για απόρτ! ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Δεν εισαι μονος σου φιλε...τον ιδιο παπαγαλο εφερα και εγω σπιτι παλε...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:Εγώ νομίζω πως μια κυρία του λόγου της δεν κάνει τέτοια πράματα! Μάλλον έχει ήδη φάει το δικό της και τώρα ξεκουράζεται στην πατανιούδα της για να είναι έτοιμη για απόρτ! ;)
ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ.....ΤΟ ΚΥΡΙΑ ΞΑΝΑ ΠΕΣ ΤΟ!

ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ.....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΦΑΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝ ΧΟΡΤΑΤΗ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑ!

ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΖΙ:D

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ....ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ;)

ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Είναι πραγματική κυρία. Το λένε τα μάτια και το γλυκό της ύφος Σόλωνα. ;)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Πράγματι Σόλων το σάντουιτς είναι το καλύτερο μας έξω στο βουνό. Χωρίς αυτό δεν βγαίνει μέρα! Επί της ευκαιρίας να διηγηθώ ένα περιστατικό που μας έτυχε πριν λίγο καιρό. Καθώς κάναμε παγανιά συναντήσαμε ένα κυνηγό ο οποίος στεκόταν, αγνάντευε και έτρωγε το σάντουιτς του. Όπως κατηφορίζαμε βγάζει ο σκύλος ένα περδίκι και πηγαίνει βολίδα επάνω του. Του φωνάζουμε πάνω σου το περδίκι, (F16 δεν το έπιανε με τίποτα) αυτός ξαφνιάζεται, πετάει το σάντουιτς κάτω, μπαμ μπαμ πάει το περδίκι, βουτάει το σάντουιτς του ο σκύλος του και γίνεται καπνός.
''Φέρ' το πίσω ρε, άφησε το κάτω ρε''...
Πάει το σάντουιτς. Εμείς να σκάσουμε από τα γέλια.
''Εχάσαμε τον πέρτικο, έφα μας και το σάντουιτς ο σκύλος. Πάω σπίτι και κανέι''!!

Όποτε βλέπω σάντουιτς και σκύλο δίπλα το θυμάμαι :lol: :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”