ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
mikros

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από mikros »

Μια βόλτα το απόγευμα 3:40 εκεί 5:20 πίσω στο αυτοκίνητο...
Ημιορεινή Λάρνακα, πρώτη φορά πήγαμε στην συγκεκριμένη περιοχή...Ηταν κάτι σαν αναγνώριση για πέρδικες και παράλληλα για τσίχλες...
Είδαμε γύρω στα 15-20 πέρδικες, οι περισσότερες πονηρεμένες σηκώνονταν συνήθως απο μακριά...
Μπορούσα να πάρω το κότα,αλλά αυτές που σηκώθηκαν εντός του βεληνεκούς, κατάφεραν να μας ξεγελάσουν και να φύγουν αντουφέκιστες...
Κατάφερα να ρίξω μόνο σε μιά όπου την χτύπησα και με την πρώτη με 6.1/2νο και μάλλινη αλλά και με την δεύτερη 6νο αλλά πάλι έπεσε κουτσόφτερο...
Ούτε πως έξερα πως μπορώ να τρέξω τόσο γρήγορα σε ανώμαλο έδαφος γεμάτο βάτα και πυκνά και να κατέβω κοντα στα 100μ ύψος σε λιγότερο απο ένα λεπτό φορτωμένος... :oops: :roll:
Ο θεός να με γλέπει γιατί ηταν να πηγένα ακόμα τούμπες αν έπεφτα... :lol:
Εντομεταξύ το περδίκι ήταν πιό γρήγορο απο εμένα... :?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μεχρι τις 8:30 πηραμε 5 φασσες 2 ατομα.Επρεπε να περναμε ακομα 4 τουλαχιστον αλλα ειπαμε να το παιξουμε κυριοι προς τους υπολοιπους της "γειτονιας" οπως μας το επαιζαν και οι ιδιοι που πυροβολουσαν που τα 200 μετρα αμπας και κοντεψει τιποτε...τελοσπαντων επερασαμε...απογευμα τιποτε...ενα μαυροπουλο και μια τριζαρα ετσι για το γμτ που δεν ειχε φτερο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Επαρχια Λάρνακα 1 περδικι και 2 ορτυκια στη βουρκα με κιλερ νο12 32γρ και ενα καλλιτζι σε ακομα ενα περδικο. Πληροφορίες από τα κοκκινοχωρια λενε οτι την τρίτη το πρωί ειχε δικτια που επεσα απο το βαρος σκεφτηται αν περνουσαν και αυτες οι τζικλες
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

XATZIKRIS007 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Επισοδιακη ευχαριστα η μερα μου ο αδελφος μου επονε το ποδι του εμεινε εσσο παω μονος μου κατεβενο κοφκι μαλαι ο σκυλος περνει με σε ενα χωραφι 4 σκαλες. Πετασσετε ο πρωτος που τα 50 μετρα εκαβλιασεμε εφιεν μπενη μες το χωραφι ο σκυλλος στα 40 μετρα πετασσετε δευτερος εδωκεν μου σσιερι στα 50 εσυρατου 1 εφανικεν να το επιεν αλλα εφιεν. Ο σκυλλος μες το χωραφι και εν εταρασσε ερκετε ενας κυνηγος πουκατο λαλο του φιλε κατσε δαμε εχει τσιαλλο στα 2 λεπτα εβκαλε τον ο σκυλλος πανω του παιζη τον επιαεν το ι δευτερη του αλλα στα 30 μετρα επιαν το ο σκυλλος . Μπορει να μεν επεξα εγω αλλα τουλαχιστον εχαρικα το σκυλλο και επεξε και το κοπελουι λαο ειπεν μου και 10 ευχαριστω

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΤΡΟ!!!! Πολλά λίγοι θα εκαμναν τούτο που εκαμες. Τζε σίγουρα αν εν η πρώτη φορά που έπιασε λαό ο άνθρωπος ένα πετα...
Συγχαρητήρια στους σκύλους σου
Respectt

Φιλε εν ξερω αν ηταν ο πρωτος του αλλα εχαρικεν πολλα αυτοσκοπος δεν ειναι η καρποση εγω απολαυσα το σκυλο μου οσι κυνηγησαν με 1 μονο ιχνιλατι μπορουν να καταλαβουν τι χαρα ειναι να τον βλεπεις να σε περνει ουλλη την νυκτερινη διαδρομη και στο τελος να ανταμοιβεται ασεν και ο σκυλλος
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα πήγαμε στο ιδιο τόπο που ειμαστε τη Κυριακή, με επιφύλαξη όμως διοτι συνήθως οι φασσες δεν επιστρέφουν στο τοπο οπου πρόσφατα τουφεκίστηκαν. Επειδή την πρώτη Κυριακή υπήρχε βροχή και δεν ειχε αρκετούς κυνηγούς και η πίεση προς τα πουλιά ηταν σχετικά λίγη, πίστευα ότι θα ξανάρχονταν. Τελικα δεν μας εκανα το χατίρι και δεν ηρθαν . Φάνηκα όμως τυχερός και έπιασα 3 περδικια, τα δυο μάλιστα με ένα απιθανο ντουμπλέ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ...Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ....ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!

ΜΙΞ ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑ/ΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΥΨΟΣ...ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ;)

2 + ΜΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πανικος Setter έγραψε:τέσσερις συναντήσεις χθες με περδίκια , έπιασα το πρώτο , το δεύτερο δεν έμπαινε κοντά , το τρίτο τυχαίο άπαικτο και ένα ξιφτερισμα όταν βρέθηκαν στα μούτρα μου ,στην ουσία κυνηγούσα τα μπίπερ καθόλου απόλαυση των σκύλων

στιγμιότυπο από το ξιφτερισμα

Παλιοχαρτούτσιες :lol: :lol:
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ... 2 ΟΠΛΑ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

skimis έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ... 2 ΟΠΛΑ
Ωραίος, πράγματι εκτές είχε πολλές τζίκλες, τζιαι συνήθως παθαίνω την, δεν τις παίζω στο ενδημικό και έχει πολλές και άμαν τις γυρέφκω εν χασιμιές. :)
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

spyrosspyrou851 έγραψε:
skimis έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ... 2 ΟΠΛΑ
Ωραίος, πράγματι εκτές είχε πολλές τζίκλες, τζιαι συνήθως παθαίνω την, δεν τις παίζω στο ενδημικό και έχει πολλές και άμαν τις γυρέφκω εν χασιμιές. :)
ΣΠΥΡΟ Μ ΜΕΝ ΦΟΑΣΕ ΤΖΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ....ΕΘΩΡΟΥΝ ΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΗΝΗΓΙΣΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ 8-) ...ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣ Η ΜΟΥΖΙ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”