Ιτ ις ε νόουν φακτ δατ γουη αρ δε μπελλυμπαττον οφ δη ερθ. Δεαρ ις ονλη γουαν μπανανια ρεπαμπλικ. Γουη χαβ ντισκαβερντ δε τασχιπάη. Κονσερνινγκ δε εκθεσαηζατιον, αη καν μεηκ ιτ ον ολλ θρη ντέης, σοου, αη ντου νοτ χαβ α προμπλεμ. Αη ολσοου μπιλιβ γιου μαστ μεηκ α πραξικοπηματαηζατιον αγκαινστ γιουρ σοου κολλντ γκοβερνμεντ.MARIOSE έγραψε:Σίουρα φίλε Δημήτρη! Είμαστε ουάν οφ ε κάηντ! Έχει άλλη χώρα ο πλανήτης στην οποία οι "λεβέντες" ιθαγενείς είναι η μειοψηφία σε αριθμό αλλά και σε ιδιοκτησία γης?? Νόου σερρρρρρ γουή άρ ουάν οφ ε κάηντττττ!!!Dimitris έγραψε:Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Θένκιουυυυ![]()
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Δεν παίζεσαι Σπύρο
Εδυσκολεύτηκα λλίον στη "τασχηπάη" αλλά μετά εκατάλαβα
Όποτε και αν κανονιστεί το παρόν μου θα το δώσω τουλάχιστον για λίγο (αν θα είναι Σάββατο) χωρίς να δεχτώ αντιρρήσεις από την "κυβέρνηση"!!
Εδυσκολεύτηκα λλίον στη "τασχηπάη" αλλά μετά εκατάλαβα
Όποτε και αν κανονιστεί το παρόν μου θα το δώσω τουλάχιστον για λίγο (αν θα είναι Σάββατο) χωρίς να δεχτώ αντιρρήσεις από την "κυβέρνηση"!!
- spyrosspyrou851
Αναμένουμε από τα άλλα παιδιά τότε.MARIOSE έγραψε:Δεν παίζεσαι Σπύρο![]()
![]()
Εδυσκολεύτηκα λλίον στη "τασχηπάη" αλλά μετά εκατάλαβα![]()
![]()
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"
Κ.Λ.Π!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ;)
ΡΕ Γ#$#@^Ω ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΟ

ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ;)
ΡΕ Γ#$#@^Ω ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΟ
ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Σόλωνα είμαι μέσα εγώ! 
- ANTROS BREDA
μαλιστα αυτα ειναι τα ωραια του φορουμ καλα να περασετε κοπελια
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Άντρο μου κόπιασε φίλε!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝΤΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕANTROS BREDA έγραψε:μαλιστα αυτα ειναι τα ωραια του φορουμ καλα να περασετε κοπελια
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- πανικος
εγω ειμαι μεσα εκτος απροοπτου.ξεκινω απο κοκκινοχωρια με την διπλοκαμπινια και οσοι ειναι στην διαδρομη μου μπορω να τους παραλαβω.αν γεμωσει υπαρχει και η κασια με μουσιαμα πισω για οσους αρεσουν τα cabrioSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"Κ.Λ.Π!
ΡΕ Γ#$#@^Ω ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΟ![]()
ΤΙ ΛΕΤΕ?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!