Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
Dimitris έγραψε:
MARIOSE έγραψε: ήνγκρηκ ρε Δημήτρη? Εγώ νομίζω οι Εγγλέζοι μας έχουν γραμμένους κανονικά...
:mrgreen:
Γιατί το λέεις τούτο? Αφού είμαστε το κέντρο της γης! (Και το σταυροδρόμι μεταξύ 3 ηπέιρων!!!)
Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Θένκιουυυυ
Σίουρα φίλε Δημήτρη! Είμαστε ουάν οφ ε κάηντ! Έχει άλλη χώρα ο πλανήτης στην οποία οι "λεβέντες" ιθαγενείς είναι η μειοψηφία σε αριθμό αλλά και σε ιδιοκτησία γης?? Νόου σερρρρρρ γουή άρ ουάν οφ ε κάηντττττ!!! :mrgreen: :mrgreen:
Ιτ ις ε νόουν φακτ δατ γουη αρ δε μπελλυμπαττον οφ δη ερθ. Δεαρ ις ονλη γουαν μπανανια ρεπαμπλικ. Γουη χαβ ντισκαβερντ δε τασχιπάη. Κονσερνινγκ δε εκθεσαηζατιον, αη καν μεηκ ιτ ον ολλ θρη ντέης, σοου, αη ντου νοτ χαβ α προμπλεμ. Αη ολσοου μπιλιβ γιου μαστ μεηκ α πραξικοπηματαηζατιον αγκαινστ γιουρ σοου κολλντ γκοβερνμεντ. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Δεν παίζεσαι Σπύρο :lol: :lol:

Εδυσκολεύτηκα λλίον στη "τασχηπάη" αλλά μετά εκατάλαβα :lol: :lol:

Όποτε και αν κανονιστεί το παρόν μου θα το δώσω τουλάχιστον για λίγο (αν θα είναι Σάββατο) χωρίς να δεχτώ αντιρρήσεις από την "κυβέρνηση"!! :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Δεν παίζεσαι Σπύρο :lol: :lol:

Εδυσκολεύτηκα λλίον στη "τασχηπάη" αλλά μετά εκατάλαβα :lol: :lol:

Όποτε και αν κανονιστεί το παρόν μου θα το δώσω τουλάχιστον για λίγο (αν θα είναι Σάββατο) χωρίς να δεχτώ αντιρρήσεις από την "κυβέρνηση"!! :D
Αναμένουμε από τα άλλα παιδιά τότε.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" :D Κ.Λ.Π!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ;)

ΡΕ Γ#$#@^Ω ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΟ ;) :roll:

ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα είμαι μέσα εγώ! :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μαλιστα αυτα ειναι τα ωραια του φορουμ καλα να περασετε κοπελια
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άντρο μου κόπιασε φίλε!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ANTROS BREDA έγραψε:μαλιστα αυτα ειναι τα ωραια του φορουμ καλα να περασετε κοπελια
ΑΝΤΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" :D Κ.Λ.Π!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ;)

ΡΕ Γ#$#@^Ω ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΟ ;) :roll:

ΤΙ ΛΕΤΕ?
εγω ειμαι μεσα εκτος απροοπτου.ξεκινω απο κοκκινοχωρια με την διπλοκαμπινια και οσοι ειναι στην διαδρομη μου μπορω να τους παραλαβω.αν γεμωσει υπαρχει και η κασια με μουσιαμα πισω για οσους αρεσουν τα cabrio :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ :D :D
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!! :shock:
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”