Videos αποκλειστικά από μελή

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Videos αποκλειστικά από μελή

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε. :D
Πανίκο, ο Σπύρος είναι λεβέντης! Του χρωστώ μιαν εξόρμηση! ;)
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:
πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε. :D
ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμε :lol: :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

skimis έγραψε:ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
εσυ εισαι κοντα αν δεν τα καταφερω νομιζω να βρεθουμε να το κανονισεις και εχεις μπυρες για τον κοπο σου :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμε :lol: :?:
Φίλε μου είμαι μέσα, η ιδέα σου είναι καλή! 8-) ΄
Είτε κυνήγι είτε σκοπευτήριο να το κανονίσουμε!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Τότε κατέβασε την έκδοση του 2012, παλιά το Windows Movie Maker συμπεριλαμβανόταν ενώ μετά το εκάμαν ξεχωριστά, που αν δεν έβαλες τα Essentials σημαίνει δεν το έχεις. Όσον αφορά την συνάντηση εγώ είμαι μέσα τα Σ/Κ, για εξόρμηση λίγο δύσκολο νομίζω καθώς του Μάριου αρέσκουν του οι φάσσες, εσένα νομίζω αρέσκουν σου οι τρασιηλούες τζιαι εμένα οι πέρτιτζοι. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σπυρο μου θα παμε ποστο που να εχει και τα τρια ειδη :lol:
και μενα η φασσα με τραβα παραπανω μετα η τζικλα.η φασσα ομως λογω αποστασης και των εξοδων με δυσκολευει.η τραχηλα ειναι εναλλακτικη λυση για ποσκολιο και μεζε :D
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Η πρώτη προσπάθεια της παρέας για βίντεο με action camera :?

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μπράβο ρε παίχτη, μια χαρά για πρώτη φορά
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

AndreasDr έγραψε:Η πρώτη προσπάθεια της παρέας για βίντεο με action camera :?

Ολόκληρη σκηνοθετική παραγωγή!! Ο φωτογράφος πρεπει να έχει πείρα απο εμπόλεμη ζώνη!!!
Well done φιλέ Αντρέα.
Istriano® reloaded
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”