πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.
Πανίκο, ο Σπύρος είναι λεβέντης! Του χρωστώ μιαν εξόρμηση!
ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.
ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμε
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
skimis έγραψε:ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
εσυ εισαι κοντα αν δεν τα καταφερω νομιζω να βρεθουμε να το κανονισεις και εχεις μπυρες για τον κοπο σου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμε
Φίλε μου είμαι μέσα, η ιδέα σου είναι καλή! ΄
Είτε κυνήγι είτε σκοπευτήριο να το κανονίσουμε!
Τότε κατέβασε την έκδοση του 2012, παλιά το Windows Movie Maker συμπεριλαμβανόταν ενώ μετά το εκάμαν ξεχωριστά, που αν δεν έβαλες τα Essentials σημαίνει δεν το έχεις. Όσον αφορά την συνάντηση εγώ είμαι μέσα τα Σ/Κ, για εξόρμηση λίγο δύσκολο νομίζω καθώς του Μάριου αρέσκουν του οι φάσσες, εσένα νομίζω αρέσκουν σου οι τρασιηλούες τζιαι εμένα οι πέρτιτζοι.
σπυρο μου θα παμε ποστο που να εχει και τα τρια ειδη
και μενα η φασσα με τραβα παραπανω μετα η τζικλα.η φασσα ομως λογω αποστασης και των εξοδων με δυσκολευει.η τραχηλα ειναι εναλλακτικη λυση για ποσκολιο και μεζε