Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"

Δημοσίευση από Anthimos »

Athos 1978 έγραψε:
Anthimos έγραψε:Τουτην τη ψυχωση σας με το οτι εν σκοτωνουν οι αυλοι δεν την εκατάλαβα ΠΟΤΕ...
Το καλύτερο είναι,
ότι το θεμα του topic είναι για να πουλήσει κάποιος συνάδελφος το όπλο του.
:|

Ακριβως φιλε

Οι αυλοι 18,8 σκοτωνουν οσο καλά σκοτωνουν οποιοιδηποτε αυλοι ετσι επειδη προκειται για αγγελια πωλησης οπλου μην προσπαθησουμε να βρουμε μειονεκτηματα κι αδυναμιες
Το οπλο ειναι οπλάρα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Anthimos έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Anthimos έγραψε:Τουτην τη ψυχωση σας με το οτι εν σκοτωνουν οι αυλοι δεν την εκατάλαβα ΠΟΤΕ...
Το καλύτερο είναι,

Ακριβως φιλε

Οι αυλοι 18,8 σκοτωνουν οσο καλά σκοτωνουν οποιοιδηποτε αυλοι ετσι επειδη προκειται για αγγελια πωλησης οπλου μην προσπαθησουμε να βρουμε μειονεκτηματα κι αδυναμιες
Το οπλο ειναι οπλάρα
+1000000
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Anthimos έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Το καλύτερο είναι,

Ακριβως φιλε

Το οπλο ειναι οπλάρα
Κοπελια είμαστε Κυπραιοι μην το ψάχνετε! Αστε να το δούμε το όπλο εμείς που εκτιμούμε τους ανοικτούς αυλούς και ειδικά τη συγκεκριμένη εταιρεία, μιας κ ξέρουμε και τι μπορούν να κανουν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ειναι πολυ ωραιο οπλο πραγματι...το εχει ενας θειος μου αλλα με πιο στενους αυλους ...οσον αφορα το καλυμμα του ειναι "σχεδον" αγδαρτο, πολυ σκληρο με πολυ καλο κρατημα.Δεν του εκαμε ποτε προβλημα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εχω οπλα απο 18.2 μεχρι backbore .η μονη διαφορα που βρηκα ειναι οτι το backbore με ιδιο τσοκ οπως τα αλλα οπλα ειναι πολυ πιο στενη η κατανομη σε κοντινες αποστασεις.πολυ ωραιο οπλο και εγω θα το ηθελα στον οπλοβαστο μου φιλε αλλα δεν εχει χωρο :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

φιλε δεχετε ανταλλαγη με σκυλλο. λογο οικονομικου δενμπορω να το αγορασω αλλα επειδη εχω 5 σκυλλους και θελω να τους λειανω εκανα αυτη την σκεψη.
:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

chris197 έγραψε:φιλε δεχετε ανταλλαγη με σκυλλο. λογο οικονομικου δενμπορω να το αγορασω αλλα επειδη εχω 5 σκυλλους και θελω να τους λειανω εκανα αυτη την σκεψη.
:?: :?: :?: :?:
Φιλε ο Φορης ειναι καθαροαιμος φασσαρης και ξερω οτι δεν ενδιαφερεται για σκυλο...!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re:

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:ειναι πολυ ωραιο οπλο πραγματι...το εχει ενας θειος μου αλλα με πιο στενους αυλους ...οσον αφορα το καλυμμα του ειναι "σχεδον" αγδαρτο, πολυ σκληρο με πολυ καλο κρατημα.Δεν του εκαμε ποτε προβλημα
+100000000
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ο δικος μου με το οπλο τουτο σκοτωνει τες φασσες...καποιος αλλος μπορει να σκοτωνει πιο πολλες τζαι καποιος αλλος πιο λλιες. 8-) Δηλωνω οτι εν οπλαρα...!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ομορφο...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”