Anthimos έγραψε:Τουτην τη ψυχωση σας με το οτι εν σκοτωνουν οι αυλοι δεν την εκατάλαβα ΠΟΤΕ...
Το καλύτερο είναι,
ότι το θεμα του topic είναι για να πουλήσει κάποιος συνάδελφος το όπλο του.
Ακριβως φιλε
Οι αυλοι 18,8 σκοτωνουν οσο καλά σκοτωνουν οποιοιδηποτε αυλοι ετσι επειδη προκειται για αγγελια πωλησης οπλου μην προσπαθησουμε να βρουμε μειονεκτηματα κι αδυναμιες
Το οπλο ειναι οπλάρα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Anthimos έγραψε:Τουτην τη ψυχωση σας με το οτι εν σκοτωνουν οι αυλοι δεν την εκατάλαβα ΠΟΤΕ...
Το καλύτερο είναι,
Ακριβως φιλε
Οι αυλοι 18,8 σκοτωνουν οσο καλά σκοτωνουν οποιοιδηποτε αυλοι ετσι επειδη προκειται για αγγελια πωλησης οπλου μην προσπαθησουμε να βρουμε μειονεκτηματα κι αδυναμιες
Το οπλο ειναι οπλάρα
Το καλύτερο είναι,
Ακριβως φιλε
Το οπλο ειναι οπλάρα
Κοπελια είμαστε Κυπραιοι μην το ψάχνετε! Αστε να το δούμε το όπλο εμείς που εκτιμούμε τους ανοικτούς αυλούς και ειδικά τη συγκεκριμένη εταιρεία, μιας κ ξέρουμε και τι μπορούν να κανουν
εχω οπλα απο 18.2 μεχρι backbore .η μονη διαφορα που βρηκα ειναι οτι το backbore με ιδιο τσοκ οπως τα αλλα οπλα ειναι πολυ πιο στενη η κατανομη σε κοντινες αποστασεις.πολυ ωραιο οπλο και εγω θα το ηθελα στον οπλοβαστο μου φιλε αλλα δεν εχει χωρο
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
chris197 έγραψε:φιλε δεχετε ανταλλαγη με σκυλλο. λογο οικονομικου δενμπορω να το αγορασω αλλα επειδη εχω 5 σκυλλους και θελω να τους λειανω εκανα αυτη την σκεψη.
Φιλε ο Φορης ειναι καθαροαιμος φασσαρης και ξερω οτι δεν ενδιαφερεται για σκυλο...!