ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
nike powder
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από nike powder »

eil special 36gr (Αυτές τις εχω δοκιμάσει σε τετιο καιρό). Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, gem 30gr αλλα και gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site.[/quote]

φιλε λευκιε εισαι σιγουροσ οτι αυτα τα φυσιγγια που αναφερεσ ειναι με αο πυριτιδα? :roll:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

nike powder έγραψε:eil special 36gr (Αυτές τις εχω δοκιμάσει σε τετιο καιρό). Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, gem 30gr αλλα και gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site.

φιλε λευκιε εισαι σιγουροσ οτι αυτα τα φυσιγγια που αναφερεσ ειναι με αο πυριτιδα? :roll:[/quote]

Κατακριβεια. Κανενα απο αυτα που αναφερει ο λευκιος δεν ειναι με ΑΟ. Μαλλον δεν εννοουσε αυτο που καταλαβαμε;;;
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Λαθος διατυπωση :o . Και βεβαια δεν ειναι ολα τα φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα. Η σωστή διατυπωση ειναι . Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, αλλά και αλλα φυσιγγια με διαφορετική πυριτιδα οπως gem 30gr ,gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. ειναι δοκιμασμένα σε υψηλες θερμοκρασιες με αρκετα καλή συμπεριφορά. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site. Για το φίλο το Κυπρο να το ενημερώσω οτι το Ολυμπια quick 30gr τωρα το βγαζει σε ΑΟ πυριτιδα και απο οτι εχω ακουση ειναι πιο ισχυρό φυσιγγιο σε σχεση με το προηγούμενο.(εγώ προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει με τα νεα δεδομένα του). Τις προάλλες που επηγα αναγνωριση στη Παφο, περασα και απο το φιλο το Χαρη στο Σκουλη και μηλισαμε αρκετά για τα φυσίγγια και μου ανάφερε οτι οι νεες οι παρτυδες ειναι με ΑΟ (εχει ανοιξη μια και το έλεξε).
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

LEFKIOS έγραψε:Λαθος διατυπωση :o . Και βεβαια δεν ειναι ολα τα φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα. Η σωστή διατυπωση ειναι . Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, αλλά και αλλα φυσιγγια με διαφορετική πυριτιδα οπως gem 30gr ,gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. ειναι δοκιμασμένα σε υψηλες θερμοκρασιες με αρκετα καλή συμπεριφορά. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site. Για το φίλο το Κυπρο να το ενημερώσω οτι το Ολυμπια quick 30gr τωρα το βγαζει σε ΑΟ πυριτιδα και απο οτι εχω ακουση ειναι πιο ισχυρό φυσιγγιο σε σχεση με το προηγούμενο.(εγώ προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει με τα νεα δεδομένα του). Τις προάλλες που επηγα αναγνωριση στη Παφο, περασα και απο το φιλο το Χαρη στο Σκουλη και μηλισαμε αρκετά για τα φυσίγγια και μου ανάφερε οτι οι νεες οι παρτυδες ειναι με ΑΟ (εχει ανοιξη μια και το έλεξε).
καλημέρα σας! προσωπικά δεν ξέρω τι πυρίτιδα έχουν τα olympia, αλλά Α0 στα 30γρ εν πολλά παράξενο! μήπως είναι AS που μιάζει?!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

682 GOLD E έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Λαθος διατυπωση :o . Και βεβαια δεν ειναι ολα τα φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα. Η σωστή διατυπωση ειναι . Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, αλλά και αλλα φυσιγγια με διαφορετική πυριτιδα οπως gem 30gr ,gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. ειναι δοκιμασμένα σε υψηλες θερμοκρασιες με αρκετα καλή συμπεριφορά. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site. Για το φίλο το Κυπρο να το ενημερώσω οτι το Ολυμπια quick 30gr τωρα το βγαζει σε ΑΟ πυριτιδα και απο οτι εχω ακουση ειναι πιο ισχυρό φυσιγγιο σε σχεση με το προηγούμενο.(εγώ προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει με τα νεα δεδομένα του). Τις προάλλες που επηγα αναγνωριση στη Παφο, περασα και απο το φιλο το Χαρη στο Σκουλη και μηλισαμε αρκετά για τα φυσίγγια και μου ανάφερε οτι οι νεες οι παρτυδες ειναι με ΑΟ (εχει ανοιξη μια και το έλεξε).
καλημέρα σας! προσωπικά δεν ξέρω τι πυρίτιδα έχουν τα olympia, αλλά Α0 στα 30γρ εν πολλά παράξενο! μήπως είναι AS που μιάζει?!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΑΟ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Αποκλειεται ΑΟ στα 30γρ
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

υπάρχει κάποιος πίνακας που να δείχνει την κάθε πυρίτιδα ξεχωριστά και σε τι συνθήκες δουλεύει καλύτερα???

για παράδειγμα,
A1 θέλει υγρασία
τεκνα - δυβασικη χωρίς ιδιαιτερότητες στις κλιματολογικές συνθήκες

και ούτω καθ εξής
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

φιλε phinix μην ψαχνεις να βρεις απαντηση σε αυτο το ερωτημα. Το πιο πιθανο να ακουσεις κουβεντες του καφενε. Ολες οι πυριτιδες μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ολους τους καιρους. Η αποψη μου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

μα κάτι έτσι είχα υπόψιν μου αλλα από το πολύ σκαλισμα για πυρίτιδες, νούμερα,

έτσι αλλοσπος εκαταντησαμε παρανοϊκοί
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

συμφωνω, καποτε χανουμε τη μαππα και ασχολουμαστε με τριχες παρα να ασχοληθουμε με πιο σημαντικα πραγματα που πεζουν μεγαλυτερο ρολο στο κυνηγι πχ. σκοπευση, σκυλος, θηραμα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”