φιλε λευκιε εισαι σιγουροσ οτι αυτα τα φυσιγγια που αναφερεσ ειναι με αο πυριτιδα?

nike powder έγραψε:eil special 36gr (Αυτές τις εχω δοκιμάσει σε τετιο καιρό). Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, gem 30gr αλλα και gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site.
καλημέρα σας! προσωπικά δεν ξέρω τι πυρίτιδα έχουν τα olympia, αλλά Α0 στα 30γρ εν πολλά παράξενο! μήπως είναι AS που μιάζει?!LEFKIOS έγραψε:Λαθος διατυπωση. Και βεβαια δεν ειναι ολα τα φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα. Η σωστή διατυπωση ειναι . Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, αλλά και αλλα φυσιγγια με διαφορετική πυριτιδα οπως gem 30gr ,gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. ειναι δοκιμασμένα σε υψηλες θερμοκρασιες με αρκετα καλή συμπεριφορά. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site. Για το φίλο το Κυπρο να το ενημερώσω οτι το Ολυμπια quick 30gr τωρα το βγαζει σε ΑΟ πυριτιδα και απο οτι εχω ακουση ειναι πιο ισχυρό φυσιγγιο σε σχεση με το προηγούμενο.(εγώ προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει με τα νεα δεδομένα του). Τις προάλλες που επηγα αναγνωριση στη Παφο, περασα και απο το φιλο το Χαρη στο Σκουλη και μηλισαμε αρκετά για τα φυσίγγια και μου ανάφερε οτι οι νεες οι παρτυδες ειναι με ΑΟ (εχει ανοιξη μια και το έλεξε).
ΜΑΛΛΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΑΟ682 GOLD E έγραψε:καλημέρα σας! προσωπικά δεν ξέρω τι πυρίτιδα έχουν τα olympia, αλλά Α0 στα 30γρ εν πολλά παράξενο! μήπως είναι AS που μιάζει?!LEFKIOS έγραψε:Λαθος διατυπωση. Και βεβαια δεν ειναι ολα τα φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα. Η σωστή διατυπωση ειναι . Μετα που πεφτει η υγρασία και αυξάνεται η θερμοκρασία Φυσίγγια με ΑΟ πυριτιδα οπως Olymbia quick 30gr, αλλά και αλλα φυσιγγια με διαφορετική πυριτιδα οπως gem 30gr ,gem 32γρ, Lambro classic 32gr, rottweil tiger 32gr, Mirage 30gr κλπ. ειναι δοκιμασμένα σε υψηλες θερμοκρασιες με αρκετα καλή συμπεριφορά. Ειναι μερικές απο τις εισηγησεις μου. Φυσικά υπαρχουν και αλλες επιλογες που δινουν και αλλοι φίλοι στο site. Για το φίλο το Κυπρο να το ενημερώσω οτι το Ολυμπια quick 30gr τωρα το βγαζει σε ΑΟ πυριτιδα και απο οτι εχω ακουση ειναι πιο ισχυρό φυσιγγιο σε σχεση με το προηγούμενο.(εγώ προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει με τα νεα δεδομένα του). Τις προάλλες που επηγα αναγνωριση στη Παφο, περασα και απο το φιλο το Χαρη στο Σκουλη και μηλισαμε αρκετά για τα φυσίγγια και μου ανάφερε οτι οι νεες οι παρτυδες ειναι με ΑΟ (εχει ανοιξη μια και το έλεξε).