Πωλείται σκύλα 2 χρονών καθαρόαιμη χωρίς χαρτιά εκπαιδευμένη σε έρευνα-φέρμα -επαναφορά τιμή €1000
για πληροφορίες π.μ
Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη
Προσέχουμε...για να έχουμε
- kanaris
- Full Member
Re: Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη
φηλαι κινειγα κε σαι πειρυγαινι αιδαφει τω σκιλη?admin έγραψε:Πωλείται σκύλα 2 χρονών καθαρόαιμη χωρίς χαρτιά εκπαιδευμένη σε έρευνα-φέρμα -επαναφορά τιμή €1000
για πληροφορίες π.μ

περαν του αστειου μπραβο πολυ ωραιο σκυλι! καποιοι θα κουρτηστουν μαζι τους κι εγω!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- APOLLON_1
φενεται καλο το σκυλι αλλα για να μπορεσω να πω την γνωμη μου θα πρεπει να το εβλεπα στο βουνο αριστε που πια αιματα ειναι φιλε? ισως να ενδιαφερει καπιο φιλο
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε η σκύλλα είναι απο κυνηγετικές γραμμές την έφερε ένας φίλος απο εξωτερικό αποκλειστικά για κυνήγι αλλά για προσωπικούς λόγους την πούλησε κουτάβι και την πήρε ένας άλλος φίλος ο οποίος την εκπαίδευσε για 3 μήνες εντατικά . Ο λόγος που την πουλάει είναι γιατί φεύγει για εξωτερικό . Την σκύλλα την έχω δεί εγώ και κυνηγάει πολύ ωραία, Την έχω δεί σε εκπαιδευτικά . Σταθερή φέρμα ωραία έρευνα ωραίο ποντάρισμα. Απο ότι είδατε και στο βίντεο κάνει και επαναφορά. Το βίντεο είναι απο μέρος της εκπάιδευσης της . Η σκύλλα είναι μαθημένοι μέσα στο σπίτι. Δέν υπάρχει η ευχέρεια για δοκιμή στο βουνό γιατί ο φίλςο εντός ολίγων ημερών φεύγει. Εάν δέν πουληθείθα δοθεί σε συγκεκριμένο άτομο. Αν σε ενδιαφέρει πάρε με τηλέφωνο
Προσέχουμε...για να έχουμε
- giorgos80
Δεν αγοραζουμε ποτε σκυλο χωρις να τον δουμε στο βουνο και ειδικα στις περιοχες που κυνηγουμε εμεις
-
- Full Member
ωραΙΟ σκιλι μακαρι να μπορουσα να το αγοραζο , αλλα διστιχως λογο οικονομικου δεν μπορω. ενδιαφερομαι τη τηλ εχεις για να μιλισουμε