Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη

Δημοσίευση από admin »

Πωλείται σκύλα 2 χρονών καθαρόαιμη χωρίς χαρτιά εκπαιδευμένη σε έρευνα-φέρμα -επαναφορά τιμή €1000

για πληροφορίες π.μ
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: Σκύλα 2 χρονών Επανιέλ εκπαιδευμένη

Δημοσίευση από kanaris »

admin έγραψε:Πωλείται σκύλα 2 χρονών καθαρόαιμη χωρίς χαρτιά εκπαιδευμένη σε έρευνα-φέρμα -επαναφορά τιμή €1000

για πληροφορίες π.μ
φηλαι κινειγα κε σαι πειρυγαινι αιδαφει τω σκιλη? :P
περαν του αστειου μπραβο πολυ ωραιο σκυλι! καποιοι θα κουρτηστουν μαζι τους κι εγω!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

φενεται καλο το σκυλι αλλα για να μπορεσω να πω την γνωμη μου θα πρεπει να το εβλεπα στο βουνο αριστε που πια αιματα ειναι φιλε? ισως να ενδιαφερει καπιο φιλο
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε η σκύλλα είναι απο κυνηγετικές γραμμές την έφερε ένας φίλος απο εξωτερικό αποκλειστικά για κυνήγι αλλά για προσωπικούς λόγους την πούλησε κουτάβι και την πήρε ένας άλλος φίλος ο οποίος την εκπαίδευσε για 3 μήνες εντατικά . Ο λόγος που την πουλάει είναι γιατί φεύγει για εξωτερικό . Την σκύλλα την έχω δεί εγώ και κυνηγάει πολύ ωραία, Την έχω δεί σε εκπαιδευτικά . Σταθερή φέρμα ωραία έρευνα ωραίο ποντάρισμα. Απο ότι είδατε και στο βίντεο κάνει και επαναφορά. Το βίντεο είναι απο μέρος της εκπάιδευσης της . Η σκύλλα είναι μαθημένοι μέσα στο σπίτι. Δέν υπάρχει η ευχέρεια για δοκιμή στο βουνό γιατί ο φίλςο εντός ολίγων ημερών φεύγει. Εάν δέν πουληθείθα δοθεί σε συγκεκριμένο άτομο. Αν σε ενδιαφέρει πάρε με τηλέφωνο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Δεν αγοραζουμε ποτε σκυλο χωρις να τον δουμε στο βουνο και ειδικα στις περιοχες που κυνηγουμε εμεις
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

ωραΙΟ σκιλι μακαρι να μπορουσα να το αγοραζο , αλλα διστιχως λογο οικονομικου δεν μπορω. ενδιαφερομαι τη τηλ εχεις για να μιλισουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”