εκατάντησε αηδία το τζυνήν με τούτους τους αμπάλατους τζαι δυστυχώς ώσπου πάσειν πολληνίσκουν

ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
Η Σαλαμιού φίλε μου είναι η μεγάλη μου αγάπη.miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
έχεις δίκαιο φίλε μου, μόνο παρατήρηση της άγριας φύσης καμνω τζιπάνω.HUNTER έγραψε:miky55 έγραψε:marinos.a έγραψε:Μαρινο τσε Μικυ να μεν τσινιατε τσιπανο τσε εν εσηι τιποτε. κσεραιλλα
φιλε μου δεν αλλασω με τιποτε τους τοπους μου .ουλλα μου τα κυνηγια τα κανω σε αυτες τις περιοχες.ξερω που εχει το θηραμα μου, νερο γαργαρο,παω στο περβολουι μου το μεσημερι τζιμουμε πναζω,δηλητηρια δεν εχομε σε ετσι βαθμο 40 λεπτα που λεμεσο ,τι αλλο θελω.ο σκοπος εν η εξοδος το περπατημα ο χαβαλες με τη παρεα και οτι πεξουμε.HUNTER έγραψε:miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
Μαρινο τσε Μικυ να μεν τσινιατε τσιπανο τσε εν εσηι τιποτε. κσεραιλλα