εκατάντησε αηδία το τζυνήν με τούτους τους αμπάλατους τζαι δυστυχώς ώσπου πάσειν πολληνίσκουν
Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
- andros
- Full Member
Re: Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
+100000000000000000000000.........................
εκατάντησε αηδία το τζυνήν με τούτους τους αμπάλατους τζαι δυστυχώς ώσπου πάσειν πολληνίσκουν
-
miky55
ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
-
HUNTER
- Full Member
miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
Μαρινο τσε Μικυ να μεν τσινιατε τσιπανο τσε εν εσηι τιποτε. κσεραιλλα
- Anthimos
- Moderator
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΙΦΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 30ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΖΑΙ ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΛΟΟΥ ΣΑΣ.
Ρε κοπελλια τυπωστε το τζαι βαρτε το μες τους καφενεδες

ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΙΦΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 30ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΖΑΙ ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΛΟΟΥ ΣΑΣ.
Ρε κοπελλια τυπωστε το τζαι βαρτε το μες τους καφενεδες
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Η Σαλαμιού φίλε μου είναι η μεγάλη μου αγάπη.miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
Η Μάνα μου ε γεννήθηκε εκει και έχουμε ένα εξοχικό σπιτάκι στο οποίο πάω συχνότατα.
Που το χωρκο σου περνώ όποτε πάω Σαλαμιού διότι ακολουθώ την ορεινή διαδρομή.
Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
έχεις δίκαιο φίλε μου, μόνο παρατήρηση της άγριας φύσης καμνω τζιπάνω.HUNTER έγραψε:miky55 έγραψε:marinos.a έγραψε:Μαρινο τσε Μικυ να μεν τσινιατε τσιπανο τσε εν εσηι τιποτε. κσεραιλλα
Si vis pacem, para bellum
-
miky55
φιλε μου δεν αλλασω με τιποτε τους τοπους μου .ουλλα μου τα κυνηγια τα κανω σε αυτες τις περιοχες.ξερω που εχει το θηραμα μου, νερο γαργαρο,παω στο περβολουι μου το μεσημερι τζιμουμε πναζω,δηλητηρια δεν εχομε σε ετσι βαθμο 40 λεπτα που λεμεσο ,τι αλλο θελω.ο σκοπος εν η εξοδος το περπατημα ο χαβαλες με τη παρεα και οτι πεξουμε.HUNTER έγραψε:miky55 έγραψε:ΜΑΡΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΟΥ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ.marinos.a έγραψε:πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε.
Μαρινο τσε Μικυ να μεν τσινιατε τσιπανο τσε εν εσηι τιποτε. κσεραιλλα
-
HUNTER
- Full Member
μικυ,οι αδιες για να τσινιισετε τες πριοχες τσινες φκενουν που τιν μεσαναν
φροντιστε να τες εφκαλετε που τον γερο μου πριν να αρχισι ι σεζον
-
miky55
Ρε παιδκια μα ειμαστε ουλλοι συντοπιτες τελικα.Μεν ξεχανης ρε φιλε οτι για να παης μεσανα ρεσης απο ελεγχο διαβατηριου που το πραιτωρι γι'αυτο HUNTER μου φερτην αδεια για να πιασης πασο.

-
HUNTER
- Full Member
Miκυ, ο μακαριτις ο παππους μου εν προτορκανος ο ενας τσε ο αλλος φιλισιοτις τσε ο γεροσ μεσανιοτις. νομιζο φιλε εννα πρεπι να σου φκαλο τσε πασο τσε αδια