ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια έσιει ούλλη μέρα που πλυνήσκω καλάμια, σάζω μηχανούες, κάμνω αρματωσιές με αγκίστρια αλλά ο νους μου εν πας το 69...ου λάθος, εννοώ τις 69 τζιαί πόψε...

Μπαι δε γουέι ένα φιλμ που είδα για τις φάσσες έλεγε πως την πρώτη αγέλη και όχι μόνο τους οδηγούς δεν την κτυπάς ποτέ :shock:
Νομίζω πως εγώ έτσι πράμα εν θα κάμω ποττέ...Τωρά αν έχουν δίκιο ή όχι εν ξέρω. Πάντως τα κοπέλια για να το λαλούν κάτι ξέρουν...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια έσιει ούλλη μέρα που πλυνήσκω καλάμια, σάζω μηχανούες, κάμνω αρματωσιές με αγκίστρια αλλά ο νους μου εν πας το 69...ου λάθος, εννοώ τις 69 τζιαί πόψε...

Μπαι δε γουέι ένα φιλμ που είδα για τις φάσσες έλεγε πως την πρώτη αγέλη και όχι μόνο τους οδηγούς δεν την κτυπάς ποτέ :shock:
Νομίζω πως εγώ έτσι πράμα εν θα κάμω ποττέ...Τωρά αν έχουν δίκιο ή όχι εν ξέρω. Πάντως τα κοπέλια για να το λαλούν κάτι ξέρουν...
Σίγουρα κάτι ξέρουν... Αν βλέπουν ότι από την περιοχή περνούν χιλιάδες.. άτε εκατοντάδες πουλιά αυτό θα πράξουν!
Εμείς οι καημένοι μόνο τους οδηγούς βλέπουμε να περνούν από την περιοχή μας χεχεχεχε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

[quote="MARIOSE"]Κοπέλια έσιει ούλλη μέρα που πλυνήσκω καλάμια, σάζω μηχανούες, κάμνω αρματωσιές με αγκίστρια αλλά ο νους μου εν πας το 69...ου λάθος, εννοώ τις 69 τζιαί πόψε...

Νομίζω πως εγώ έτσι πράμα εν θα κάμω ποττέ...Τωρά αν έχουν δίκιο ή όχι εν ξέρω. Πάντως τα κοπέλια για να το λαλούν κάτι ξέρουν.

ΑΤΕ ΦΊΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΝ....ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ΑΤΕ ΦΊΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΝ....ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ[/quote]

Ευχαριστώ Σόλωνα μου, θα δείξει απόψε αν μας τιμήσουν τα ψάρια! ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:ΑΤΕ ΦΊΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΝ....ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ
Ευχαριστώ Σόλωνα μου, θα δείξει απόψε αν μας τιμήσουν τα ψάρια! ;)[/quote]

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΤΙΜΗ..... Η ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ :?: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΤΙΜΗ..... Η ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ :?: :D
Tσιέκκαρε στες Φινικούδες, μπορεί να επήαν να πιάσουν λοκμάδες, πωρικά τζιαι σιουσιούκκους.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα λεβέντες!

Φτωχή η νύχτα από ψάρια 3-4 μουρμούρες μέτριες αλλά το κέφι μας το κάναμε ;)

Το χάρηκα ακόμα περισσότερο γιατί ήμουν με ένα καλό φίλο με τον οποίο έχει αρκετό καιρό να βρεθούμε :D

Φυσικά ήταν και η στάρντ παρέα ο πατέρας μου (εροχάλιζε πας τους βράχους για να θκιώχνει τες ποντίκες..) :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες!

Φτωχή η νύχτα από ψάρια 3-4 μουρμούρες μέτριες αλλά το κέφι μας το κάναμε ;)

Το χάρηκα ακόμα περισσότερο γιατί ήμουν με ένα καλό φίλο με τον οποίο έχει αρκετό καιρό να βρεθούμε :D

Φυσικά ήταν και η στάρντ παρέα ο πατέρας μου (εροχάλιζε πας τους βράχους για να θκιώχνει τες ποντίκες..) :lol:
φτανει που περασετε καλα μαριε μου.εγω κυριακη δευτερα 1 κουρκουνα ενα σκαρο :shock: εχαθηκε το ψαρι.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

quote]
φτανει που περασετε καλα μαριε μου.εγω κυριακη δευτερα 1 κουρκουνα ενα σκαρο :shock: εχαθηκε το ψαρι.[/quote]

Σωστός φίλε Πανίκο, η ουσία είναι να περνάς καλά! 8-)

Φίλε μετά από τα σαντανώματα του καιρού συνήθως οι κουρκούνες χάνουνται. Άσε ν α δούμε σε καμιά 15 μέρες πέρκει γεννήσουν και φκουν στο γυρό για φαί ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πανικο οταν χαλα ο καιρος χανουντε τα ψαρκα ρε φιλε.
Μετα ομως απο τετοιες νεκατοσιες φκαινουν κ τρων σαν τα πελλα.
Δοκιμασε σημερα αυριο κ πε μου να δουμε :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”