Μπαι δε γουέι ένα φιλμ που είδα για τις φάσσες έλεγε πως την πρώτη αγέλη και όχι μόνο τους οδηγούς δεν την κτυπάς ποτέ

Νομίζω πως εγώ έτσι πράμα εν θα κάμω ποττέ...Τωρά αν έχουν δίκιο ή όχι εν ξέρω. Πάντως τα κοπέλια για να το λαλούν κάτι ξέρουν...
Σίγουρα κάτι ξέρουν... Αν βλέπουν ότι από την περιοχή περνούν χιλιάδες.. άτε εκατοντάδες πουλιά αυτό θα πράξουν!MARIOSE έγραψε:Κοπέλια έσιει ούλλη μέρα που πλυνήσκω καλάμια, σάζω μηχανούες, κάμνω αρματωσιές με αγκίστρια αλλά ο νους μου εν πας το 69...ου λάθος, εννοώ τις 69 τζιαί πόψε...
Μπαι δε γουέι ένα φιλμ που είδα για τις φάσσες έλεγε πως την πρώτη αγέλη και όχι μόνο τους οδηγούς δεν την κτυπάς ποτέ![]()
Νομίζω πως εγώ έτσι πράμα εν θα κάμω ποττέ...Τωρά αν έχουν δίκιο ή όχι εν ξέρω. Πάντως τα κοπέλια για να το λαλούν κάτι ξέρουν...
Ευχαριστώ Σόλωνα μου, θα δείξει απόψε αν μας τιμήσουν τα ψάρια!MARIOSE έγραψε:ΑΤΕ ΦΊΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΝ....ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ
Tσιέκκαρε στες Φινικούδες, μπορεί να επήαν να πιάσουν λοκμάδες, πωρικά τζιαι σιουσιούκκους.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΤΙΜΗ..... Η ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ![]()
φτανει που περασετε καλα μαριε μου.εγω κυριακη δευτερα 1 κουρκουνα ενα σκαροMARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες!
Φτωχή η νύχτα από ψάρια 3-4 μουρμούρες μέτριες αλλά το κέφι μας το κάναμε![]()
Το χάρηκα ακόμα περισσότερο γιατί ήμουν με ένα καλό φίλο με τον οποίο έχει αρκετό καιρό να βρεθούμε![]()
Φυσικά ήταν και η στάρντ παρέα ο πατέρας μου (εροχάλιζε πας τους βράχους για να θκιώχνει τες ποντίκες..)