ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε τζιαί να κανονίσουμε να πάμε στες κουρκούνες ;)[/quote] Μάριε μου αν είδες το σχόλιο από πάνω σου γράφει ΤΑΝΩ ΤΟΥ.....άρα είσαι επι της φουκούς και επι της παγωνιέρας.....εξίασα να γράψω οτι η δική μας παγςνιέρα εν γεμάτη φάσσες χαχαχαχαχα.....να πάμε καλό.....η εννα έρτεις να σε πάρω η εννα πάμε τζιαμέ που θέλεις....πόστα για κουρκούνες εν λαλούμε α....[/quote]

Να τα κανονίσουμε φίλε, έχω το τηλ σου και θα τα πούμε.

Την παγωνιέρα βάλω την, έχω μιαν που εν πόμπα! ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ....ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ...ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ....ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!!!

Ο ΑΛΕΞΗΣ....Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Ο ΣΠΥΡΟΣ...Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ!

Ο ΜΑΡΙΟΣ....Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ...Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΨΑΡΑΣ!!!

Ο ΝΙΚΟΣ...Ο ΝΙΚΟΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ....ΣΟΒΑΡΟ ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ...ΩΡΑΙΟΣ!!!

Ο ΣΕΡΓΙΟΣ...ΤΟ ΣΕΡΓΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΑΙ....ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.....ΤΟ ΣΕΡΓΙΟ ΤΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ...ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.....ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΙ...(ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ) ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΦΑΣΣΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΑΣΣΑΡΗΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ!
ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΕ-ΛΕΙ-Α :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ήταν όλα μια χαρά αν εσυνεχίζαμε τις κουβέντες ήταν να ειμασταν εκεί ακόμα :lol: Σόλωνα την άλλη φορά θα πάμε κάπου που έχει και Caesar Salad :D Μάριε εγώ κάθε Κυριακή είμαι διαθέσιμος εκτός την άλλη εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα πάω να δω ΠΟΣΤΑ.... :D Μα που εν οι άλλοι χασιμιοί ο Σπύρος μάλλον θα γεμώνει καπαλι φυσίγγια και οι άλλοι 2 θα κρατουν τους χάρτες :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Ήταν όλα μια χαρά αν εσυνεχίζαμε τις κουβέντες ήταν να ειμασταν εκεί ακόμα :lol: Σόλωνα την άλλη φορά θα πάμε κάπου που έχει και Caesar Salad :D Μάριε εγώ κάθε Κυριακή είμαι διαθέσιμος εκτός την άλλη εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα πάω να δω ΠΟΣΤΑ.... :D Μα που εν οι άλλοι χασιμιοί ο Σπύρος μάλλον θα γεμώνει καπαλι φυσίγγια και οι άλλοι 2 θα κρατουν τους χάρτες :lol:
Βασικά αναλύω τις ηχογραφήσεις πάνω στο computer και ετοιμάζω και ένα transcript με το τι ειπώθηκε. Επίσης ξεκίνησα να μαυρίζω τρυπούες που τις δοκιμές που εκάμαμεν με τον Λεύκιο το Σάββατο. Αναμένετε αποτελέσματα :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΚΑΜΕΣ ΜΕ ΦΟΙΝΙΤΖΙΑ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ΠΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ! :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:ΠΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ! :D
Άτε στην επόμενη συνάντηση μόνο για τρυγόνι να μιλήσουμε :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλοι μ όντως η παρέα ήταν τέλεια και περασαμε όμορφα!!
Μόνο αυτο που λεει ο Σέργης τα λέει όλα, σίγουρα αν δε αρκεφκαν τα τηλέφωνα να παίζουν :lol: ήταν πολύ πιθανόν να βρισκόμασταν ακόμα εκει!!Το κλέφτικο ήταν να μας κανίσει ρε Σερκη όξα ήταν να το ληφτούμε??
Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα σχετικά και άσχετα και αυτο ήταν το αλατοπίπερο της όλης συνάντησης..
Εψές ολη νύχτα εφκαλα αζυμουθια!! :lol: :lol: αλλά ήταν ούλλα μεστα αρκάτζια και πάνω στες μούττες!!! :lol: :lol:
Φιλε Χρήστο μάθαμε για το ατυχές συμβάν , υγεια φιλε!! και τα ολα τα αλλα φτιαχονται!!
Χαρηκα πολύ για την γνωριμια με ολους όσους παραυρέθησαν και επιφυλασσόμαστε να κανονλισουμε ακόμα μια συνάντηση για να γνωρίσουε τον Χρήστο και φυσικά όποιο άλλο θέλει να έρθει στην παρέα μας.

Καλημέρα σε όλους!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Sergios έγραψε:Ήταν όλα μια χαρά αν εσυνεχίζαμε τις κουβέντες ήταν να ειμασταν εκεί ακόμα :lol: Σόλωνα την άλλη φορά θα πάμε κάπου που έχει και Caesar Salad :D Μάριε εγώ κάθε Κυριακή είμαι διαθέσιμος εκτός την άλλη εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα πάω να δω ΠΟΣΤΑ.... :D Μα που εν οι άλλοι χασιμιοί ο Σπύρος μάλλον θα γεμώνει καπαλι φυσίγγια και οι άλλοι 2 θα κρατουν τους χάρτες :lol:

:lol: ΣΕΡΓΙΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:ΠΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ! :D

Η ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΤΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ....ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣΟΥΝ :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”