Να τα κανονίσουμε φίλε, έχω το τηλ σου και θα τα πούμε.
Την παγωνιέρα βάλω την, έχω μιαν που εν πόμπα!

Βασικά αναλύω τις ηχογραφήσεις πάνω στο computer και ετοιμάζω και ένα transcript με το τι ειπώθηκε. Επίσης ξεκίνησα να μαυρίζω τρυπούες που τις δοκιμές που εκάμαμεν με τον Λεύκιο το Σάββατο. Αναμένετε αποτελέσματαSergios έγραψε:Ήταν όλα μια χαρά αν εσυνεχίζαμε τις κουβέντες ήταν να ειμασταν εκεί ακόμαΣόλωνα την άλλη φορά θα πάμε κάπου που έχει και Caesar Salad
Μάριε εγώ κάθε Κυριακή είμαι διαθέσιμος εκτός την άλλη εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα πάω να δω ΠΟΣΤΑ....
Μα που εν οι άλλοι χασιμιοί ο Σπύρος μάλλον θα γεμώνει καπαλι φυσίγγια και οι άλλοι 2 θα κρατουν τους χάρτες
Άτε στην επόμενη συνάντηση μόνο για τρυγόνι να μιλήσουμεMARIOSE έγραψε:ΠΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ!
Sergios έγραψε:Ήταν όλα μια χαρά αν εσυνεχίζαμε τις κουβέντες ήταν να ειμασταν εκεί ακόμαΣόλωνα την άλλη φορά θα πάμε κάπου που έχει και Caesar Salad
Μάριε εγώ κάθε Κυριακή είμαι διαθέσιμος εκτός την άλλη εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα πάω να δω ΠΟΣΤΑ....
Μα που εν οι άλλοι χασιμιοί ο Σπύρος μάλλον θα γεμώνει καπαλι φυσίγγια και οι άλλοι 2 θα κρατουν τους χάρτες
MARIOSE έγραψε:ΠΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ!