ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Ο 682 GOLD E να περάσει αύριο από τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό να παραδώσει την άδεια κυνηγιού , και ζητώ από το forum να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την ερώτηση αυτή .

Εν το μεταξύ γνωστός οπλοπώλης στην Λευκωσία στην ερώτηση ,μα τα όπλα που πουλάς δεν είναι magnum ?
Η απάντηση ήταν όχι αλλά συνέχισε , επειδή τα συγκεκριμένα όπλα έχουν μακρύ κώνο παίζε magnum άφοβα :shock:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

επιμενω οτι δεν θα επρεπε να κάνει καποιος τη συγκεκριμενη ερωτηση.απο τη στιγμη που βγαζει καποιος αδεια και εχει επιτυχει στην εξεταση θα επρεπε να το γνωριζει.αλλα επειδη ολα γινονται στο φλου γι'αυτο γεμισαμε ανενημερωτους κυνηγους[/quote]

τι να κάνουμε ρε φίλε?! είμαι αχάπαρος! εν να είμαστε ούλλου έξυπνη?! υγεία! έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρω ότι απαγορεύεται αυτος ο συνδιασμός?! απλά ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο ακόμα και όταν μιλάμε για φυσίγγιο 36γμ magnum! το να ρωτήσεις κάτι δέν είναι ντροπή, ντροπή είναι η ημιμάθεια και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να είσαι απόλυτος! όπως και να έχει εγώ δεν ντρέπομαι που ρώτησα έτσι πράμα, και το θέμα το θεωρώ λήξαν...
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Athos 1978 έγραψε:Ο 682 GOLD E να περάσει αύριο από τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό να παραδώσει την άδεια κυνηγιού , και ζητώ από το forum να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την ερώτηση αυτή .
εφάμεν την ρε Άθω :D
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Καλά κάνει κάποιος και ρωτά ξέρει δεν ξέρει με το να ρωτάς μαθαίνεις όσο και αν η απάντησή είναι απλή! Όσο για τον οπλοπώλη το άκουσα και εγώ αυτό! Αν οι κάννες δεν γράφουν 3'' ΔΕΝ είναι magnum!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 01 Ιουν 2014, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

682 GOLD E έγραψε:επιμενω οτι δεν θα επρεπε να κάνει καποιος τη συγκεκριμενη ερωτηση.απο τη στιγμη που βγαζει καποιος αδεια και εχει επιτυχει στην εξεταση θα επρεπε να το γνωριζει.αλλα επειδη ολα γινονται στο φλου γι'αυτο γεμισαμε ανενημερωτους κυνηγους
τι να κάνουμε ρε φίλε?! είμαι αχάπαρος! εν να είμαστε ούλλου έξυπνη?! υγεία! έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρω ότι απαγορεύεται αυτος ο συνδιασμός?! απλά ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο ακόμα και όταν μιλάμε για φυσίγγιο 36γμ magnum! το να ρωτήσεις κάτι δέν είναι ντροπή, ντροπή είναι η ημιμάθεια και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να είσαι απόλυτος! όπως και να έχει εγώ δεν ντρέπομαι που ρώτησα έτσι πράμα, και το θέμα το θεωρώ λήξαν...[/quote]
φιλε μου δε ειπα οτι εισαι αχαπαρος αλλα θεματα που αφορουν την ασφαλεια μας θα πρεπει να τα γνωριζουμε απο τη πρωτη σιγμη αποκτησης της αδειας οσο αφορα τον Αθω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα να με ειρωνευτεις.παντως δεν θα ηθελα να βρεθω διπλα που κυνηγο που δεν ξερει τι πρεπει να βαλει μεσα στο οπλο
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Παίδες, ηταν ξεκάθαρο οτι ο 682 GoldE, παρασύρθηκε απο την αναφορα του Κώστα για τις πιέσεις και έκανε μια απλά λανθασμένη ερώτηση.
Κανένας μας δεν τα ξέρει όλα, είτε απειρος, είτε έμπειρος πρεπει πάντα να κανουμε ερωτήσεις και να παίρνουμε απαντήσεις.....ποσο δε αναγκαίο θα πρεπει να ειναι, οταν αυτο που ρωτάμε εχει σχέση με την ιδιογομωση ή γενικότερα με οπλα...!!!

Για τον τύπο με τα οπλα δεν μου έτυχε......και να ευχεται να μην μου τύχει... :evil:

Σήμ., Έβαλα μια φώτο να στανιαρουμε λίγο, τζαι χαλαστηκαμε παλε, ρε ¨Αθω και Gold E, βάλτε κανένα σεταπ να κανουμε οφθαλμολουτρο τζαι το θεμα ειναι λήξαν..... :D
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας :)
Εικόνα
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας :)

Βρε αθεοφοβε.... :D , με ποσο κενό τα έκλεισες...??
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

giorgos80 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:επιμενω οτι δεν θα επρεπε να κάνει καποιος τη συγκεκριμενη ερωτηση.απο τη στιγμη που βγαζει καποιος αδεια και εχει επιτυχει στην εξεταση θα επρεπε να το γνωριζει.αλλα επειδη ολα γινονται στο φλου γι'αυτο γεμισαμε ανενημερωτους κυνηγους
τι να κάνουμε ρε φίλε?! είμαι αχάπαρος! εν να είμαστε ούλλου έξυπνη?! υγεία! έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρω ότι απαγορεύεται αυτος ο συνδιασμός?! απλά ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο ακόμα και όταν μιλάμε για φυσίγγιο 36γμ magnum! το να ρωτήσεις κάτι δέν είναι ντροπή, ντροπή είναι η ημιμάθεια και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να είσαι απόλυτος! όπως και να έχει εγώ δεν ντρέπομαι που ρώτησα έτσι πράμα, και το θέμα το θεωρώ λήξαν...
φιλε μου δε ειπα οτι εισαι αχαπαρος αλλα θεματα που αφορουν την ασφαλεια μας θα πρεπει να τα γνωριζουμε απο τη πρωτη σιγμη αποκτησης της αδειας οσο αφορα τον Αθω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα να με ειρωνευτεις.παντως δεν θα ηθελα να βρεθω διπλα που κυνηγο που δεν ξερει τι πρεπει να βαλει μεσα στο οπλο[/quote]

Πρώτον και κύριο ποιος σου ε μίλησε εσένα , και δεύτερο πιο είσαι εσύ που θα μου απαγορεύσει αν θα αστειευτω με ένα φίλο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 01 Ιουν 2014, 18:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας :)

Βρε αθεοφοβε.... :D , με ποσο κενό τα έκλεισες...??
Στα 14 χιλ και ρελιασμα στα 63.00 με 2.5 χιλ βάθος ρελιου :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”