Εν το μεταξύ γνωστός οπλοπώλης στην Λευκωσία στην ερώτηση ,μα τα όπλα που πουλάς δεν είναι magnum ?
Η απάντηση ήταν όχι αλλά συνέχισε , επειδή τα συγκεκριμένα όπλα έχουν μακρύ κώνο παίζε magnum άφοβα

εφάμεν την ρε ΆθωAthos 1978 έγραψε:Ο 682 GOLD E να περάσει αύριο από τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό να παραδώσει την άδεια κυνηγιού , και ζητώ από το forum να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την ερώτηση αυτή .
τι να κάνουμε ρε φίλε?! είμαι αχάπαρος! εν να είμαστε ούλλου έξυπνη?! υγεία! έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρω ότι απαγορεύεται αυτος ο συνδιασμός?! απλά ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο ακόμα και όταν μιλάμε για φυσίγγιο 36γμ magnum! το να ρωτήσεις κάτι δέν είναι ντροπή, ντροπή είναι η ημιμάθεια και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να είσαι απόλυτος! όπως και να έχει εγώ δεν ντρέπομαι που ρώτησα έτσι πράμα, και το θέμα το θεωρώ λήξαν...[/quote]682 GOLD E έγραψε:επιμενω οτι δεν θα επρεπε να κάνει καποιος τη συγκεκριμενη ερωτηση.απο τη στιγμη που βγαζει καποιος αδεια και εχει επιτυχει στην εξεταση θα επρεπε να το γνωριζει.αλλα επειδη ολα γινονται στο φλου γι'αυτο γεμισαμε ανενημερωτους κυνηγους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας![]()
φιλε μου δε ειπα οτι εισαι αχαπαρος αλλα θεματα που αφορουν την ασφαλεια μας θα πρεπει να τα γνωριζουμε απο τη πρωτη σιγμη αποκτησης της αδειας οσο αφορα τον Αθω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα να με ειρωνευτεις.παντως δεν θα ηθελα να βρεθω διπλα που κυνηγο που δεν ξερει τι πρεπει να βαλει μεσα στο οπλο[/quote]giorgos80 έγραψε:τι να κάνουμε ρε φίλε?! είμαι αχάπαρος! εν να είμαστε ούλλου έξυπνη?! υγεία! έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρω ότι απαγορεύεται αυτος ο συνδιασμός?! απλά ήθελα να μάθω τον ακριβή λόγο ακόμα και όταν μιλάμε για φυσίγγιο 36γμ magnum! το να ρωτήσεις κάτι δέν είναι ντροπή, ντροπή είναι η ημιμάθεια και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να είσαι απόλυτος! όπως και να έχει εγώ δεν ντρέπομαι που ρώτησα έτσι πράμα, και το θέμα το θεωρώ λήξαν...682 GOLD E έγραψε:επιμενω οτι δεν θα επρεπε να κάνει καποιος τη συγκεκριμενη ερωτηση.απο τη στιγμη που βγαζει καποιος αδεια και εχει επιτυχει στην εξεταση θα επρεπε να το γνωριζει.αλλα επειδη ολα γινονται στο φλου γι'αυτο γεμισαμε ανενημερωτους κυνηγους
Στα 14 χιλ και ρελιασμα στα 63.00 με 2.5 χιλ βάθος ρελιουandreas78 έγραψε:ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας![]()
Βρε αθεοφοβε...., με ποσο κενό τα έκλεισες...??