ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ.....ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ:D
Σοβαρά τωρά, εγώ αν έρτω δεν θα πιω τίποτε αλκοολούχο, θα οδηγήσουμε θέμας. Πάνω απ'όλα η ασφάλεια. :)
ΣΠΥΡΟ..ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ.....ΟΛΟΣΟΒΑΡΑ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου.... :(
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

mouzouris έγραψε:Έν έναν που τούτον που θέλετε εσείς, εκατάλαβα το μόλις άνοιξα το θέμα, γι΄αυτό εκλεισα σας ένα μαζικό ραντεβού να σας έρτει τζιαι φτηνά ! :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=tbHuyT6Tohw
Ιντα στραόπατσους του δια α? Εν νομίζω να του εδιουν με έτσι δύναμη εγώ τζαι να ισιε έτσι όρεξη για τραούθκια.....ρε τον γεριμο α
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου.... :(
Πίνε κόα κόλα τζιαι πες ότι εν μπύρα ρε Σέργιε μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου.... :(
Πίνε κόα κόλα τζιαι πες ότι εν μπύρα ρε Σέργιε μου. :lol:
ο καθένας κάνει αξιολόγηση του εαυτού του το ποτό εννεν παλικαριά αν θέλετε πιείτε νερό ο σκοπός της παρέας εν η γνωριμία ....και περιμένω πώς και πώς την άλλη εβδομάδα να γνωριστούμε
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.....Η ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ AIR CONDITIONING ΚΑΙ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΛΑΙΚΟ :D :D ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Π.Μ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ........ΑΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΣΚΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερες και που μενα...το ιδιο ισχυει και για μενα κοπελια...θα παρω αυτοκινητο και οποιος θελει μπαινει (εγω συνοδηγος ενι μπαινω :) )...αλλα μαλλον που Παφο μονο εγω και ο Σολος θα ερτουμε μαλλον εχτος αν εχει κανενα που αντρεπεται να μιλησει :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έχει δίκιο ο Σέργιος και ο Αλέξης, για τους Λευκωσιάτες ισχύει το ίδιο. Στείλετε πμ να τα κανονίσουμε.

Μάλλον Δευτέρα θα απαντήσω διότι ετοιμάζομαι για ψάρεμα και μάλλον αύριο θα έρτω πίσω.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:Έχει δίκιο ο Σέργιος και ο Αλέξης, για τους Λευκωσιάτες ισχύει το ίδιο. Στείλετε πμ να τα κανονίσουμε.

Μάλλον Δευτέρα θα απαντήσω διότι ετοιμάζομαι για ψάρεμα και μάλλον αύριο θα έρτω πίσω.
Και εγώ σαζουμε για ψάρεμα περκει μας κάμει καλό καιρό αύριο έχει 1 μήνα φουρτούνες αεριεσ επελλανε μας
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες :D τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”