ΣΠΥΡΟ..ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ.....ΟΛΟΣΟΒΑΡΑ!!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Σοβαρά τωρά, εγώ αν έρτω δεν θα πιω τίποτε αλκοολούχο, θα οδηγήσουμε θέμας. Πάνω απ'όλα η ασφάλεια.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ.....ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ:D
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Sergios
Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου.... 

- Sergios
Ιντα στραόπατσους του δια α? Εν νομίζω να του εδιουν με έτσι δύναμη εγώ τζαι να ισιε έτσι όρεξη για τραούθκια.....ρε τον γεριμο αmouzouris έγραψε:Έν έναν που τούτον που θέλετε εσείς, εκατάλαβα το μόλις άνοιξα το θέμα, γι΄αυτό εκλεισα σας ένα μαζικό ραντεβού να σας έρτει τζιαι φτηνά !![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=tbHuyT6Tohw
- spyrosspyrou851
Πίνε κόα κόλα τζιαι πες ότι εν μπύρα ρε Σέργιε μου.Sergios έγραψε:Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου....

- Sergios
ο καθένας κάνει αξιολόγηση του εαυτού του το ποτό εννεν παλικαριά αν θέλετε πιείτε νερό ο σκοπός της παρέας εν η γνωριμία ....και περιμένω πώς και πώς την άλλη εβδομάδα να γνωριστούμεspyrosspyrou851 έγραψε:Πίνε κόα κόλα τζιαι πες ότι εν μπύρα ρε Σέργιε μου.Sergios έγραψε:Εν θα πιούμε καμιά θκιο τρεις μπυρούδες δηλαδή? Πάλε εννα πειννω μόνος μου....
- Sergios
ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.....Η ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ AIR CONDITIONING ΚΑΙ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΛΑΙΚΟ
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Π.Μ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ........ΑΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΣΚΟΥΝ....

- Pathfinder
Καλημερες και που μενα...το ιδιο ισχυει και για μενα κοπελια...θα παρω αυτοκινητο και οποιος θελει μπαινει (εγω συνοδηγος ενι μπαινω
)...αλλα μαλλον που Παφο μονο εγω και ο Σολος θα ερτουμε μαλλον εχτος αν εχει κανενα που αντρεπεται να μιλησει 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Έχει δίκιο ο Σέργιος και ο Αλέξης, για τους Λευκωσιάτες ισχύει το ίδιο. Στείλετε πμ να τα κανονίσουμε.
Μάλλον Δευτέρα θα απαντήσω διότι ετοιμάζομαι για ψάρεμα και μάλλον αύριο θα έρτω πίσω.
Μάλλον Δευτέρα θα απαντήσω διότι ετοιμάζομαι για ψάρεμα και μάλλον αύριο θα έρτω πίσω.
- Sergios
Και εγώ σαζουμε για ψάρεμα περκει μας κάμει καλό καιρό αύριο έχει 1 μήνα φουρτούνες αεριεσ επελλανε μαςMARIOSE έγραψε:Έχει δίκιο ο Σέργιος και ο Αλέξης, για τους Λευκωσιάτες ισχύει το ίδιο. Στείλετε πμ να τα κανονίσουμε.
- Pathfinder
ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες
τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?