SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ 18.8!!!
ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΩΣ ΣΗΜΕΙΟΥ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ.....ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΝΩΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ!!!
ΤΩΡΑ......ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΤΑΝ!!!ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΣΟΚΣ???
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΑΥΛΩΝ 18.4 ΚΑΙ 18.8 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗΣ ΒΟΛΗΣ ΣΤΑ 36Μ ΣΕ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟ 1*ΤΣΟΚ ΚΑΙ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ 4*ΤΣΟΚ.
BERETTA ULTRALIGHT 28",18.4
BROWNING ULTRA XS 28"1/2,18.8
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY 34ΓΡ Ν6 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ,ΣΥΝΟΛΟ ΣΚΑΓΙΩΝ 300(ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ)ΠΥΡΙΤΙΔΑ PSB2.
30C,40%
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
Φιλέ Σόλωνα επιδει κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε έμενα ,και διαβάζοντας ξανά το post που έκανα πράγματι ακουστικέ ειρωνικό και για αυτό απολογούμαι , δεν είναι του χαρακτήρα μου έτσι και αλλιώς και θα σου του επιβεβαιώσουν αρκετοί φίλοι από το φόρουμ που με ξέρουν προσωπικά ,όπως και ξέρουν ότι κατέχω 4 όπλα τα οποία τα 2 είναι με αυλούς 18,3 18,4 και τα άλλα 2 με 18,7 και πίστεψε με έκανα και και εγώ δοκιμές με τα όπλα μου και έβγαλα τα συμπεράσματα μου .
Να σου θυμίσω τι έγραψες στο άλλο topic .
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ(ΜΕΛΟΣ)...ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΛΟ BROWNING ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΤΟ 1*... ΗΤΑΝ ΤΟ 3*ΤΣΟΚ ΤΟΥ BERETTA ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4...Γ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΛΟΥ-ΤΣΟΚ!!!
Στο τεστ που έκανες σήμερα ο αυλός 18,8 με τσιοκ 1 είχε 75% συνκετροση το 3 τσιοκ του beretta 18,4 ειχε 75 % ?
Φυσικά και όχι ,οτι ο διευρυμένος αυλός 18,8 της browning ότι έχει πιο ανοιχτές κατανομές είναι γνωστό αλλά όχι στο σημείο που άφησες να εννοηθεί στο προηγούμενο topic δλδ 2 τσιοκ διαφορά .
ΦΙΛΙΚΑ