ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ....18.4 VS 18.8

Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ....18.4 VS 18.8

Δημοσίευση από Athos 1978 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ 18.8!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΩΣ ΣΗΜΕΙΟΥ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ.....ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΝΩΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ :) !!!

ΤΩΡΑ......ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΤΑΝ!!!ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΣΟΚΣ???

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΑΥΛΩΝ 18.4 ΚΑΙ 18.8 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗΣ ΒΟΛΗΣ ΣΤΑ 36Μ ΣΕ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟ 1*ΤΣΟΚ ΚΑΙ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ 4*ΤΣΟΚ.
BERETTA ULTRALIGHT 28",18.4
BROWNING ULTRA XS 28"1/2,18.8
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY 34ΓΡ Ν6 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ,ΣΥΝΟΛΟ ΣΚΑΓΙΩΝ 300(ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ)ΠΥΡΙΤΙΔΑ PSB2.
30C,40%

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ :)

Φιλέ Σόλωνα επιδει κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε έμενα ,και διαβάζοντας ξανά το post που έκανα πράγματι ακουστικέ ειρωνικό και για αυτό απολογούμαι , δεν είναι του χαρακτήρα μου έτσι και αλλιώς και θα σου του επιβεβαιώσουν αρκετοί φίλοι από το φόρουμ που με ξέρουν προσωπικά ,όπως και ξέρουν ότι κατέχω 4 όπλα τα οποία τα 2 είναι με αυλούς 18,3 18,4 και τα άλλα 2 με 18,7 και πίστεψε με έκανα και και εγώ δοκιμές με τα όπλα μου και έβγαλα τα συμπεράσματα μου .

Να σου θυμίσω τι έγραψες στο άλλο topic .

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ(ΜΕΛΟΣ)...ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΛΟ BROWNING ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΤΟ 1*... ΗΤΑΝ ΤΟ 3*ΤΣΟΚ ΤΟΥ BERETTA ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4...Γ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΛΟΥ-ΤΣΟΚ!!!

Στο τεστ που έκανες σήμερα ο αυλός 18,8 με τσιοκ 1 είχε 75% συνκετροση το 3 τσιοκ του beretta 18,4 ειχε 75 % ?
Φυσικά και όχι ,οτι ο διευρυμένος αυλός 18,8 της browning ότι έχει πιο ανοιχτές κατανομές είναι γνωστό αλλά όχι στο σημείο που άφησες να εννοηθεί στο προηγούμενο topic δλδ 2 τσιοκ διαφορά .

ΦΙΛΙΚΑ
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Athos 1978 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ 18.8!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΩΣ ΣΗΜΕΙΟΥ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ.....ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΝΩΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ :) !!!

ΤΩΡΑ......ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΤΑΝ!!!ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΣΟΚΣ???

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΑΥΛΩΝ 18.4 ΚΑΙ 18.8 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗΣ ΒΟΛΗΣ ΣΤΑ 36Μ ΣΕ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟ 1*ΤΣΟΚ ΚΑΙ 2 ΣΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ 4*ΤΣΟΚ.
BERETTA ULTRALIGHT 28",18.4
BROWNING ULTRA XS 28"1/2,18.8
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY 34ΓΡ Ν6 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ,ΣΥΝΟΛΟ ΣΚΑΓΙΩΝ 300(ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ)ΠΥΡΙΤΙΔΑ PSB2.
30C,40%

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ :)

Φιλέ Σόλωνα επιδει κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε έμενα ,και διαβάζοντας ξανά το post που έκανα πράγματι ακουστικέ ειρωνικό και για αυτό απολογούμαι , δεν είναι του χαρακτήρα μου έτσι και αλλιώς και θα σου του επιβεβαιώσουν αρκετοί φίλοι από το φόρουμ που με ξέρουν προσωπικά ,όπως και ξέρουν ότι κατέχω 4 όπλα τα οποία τα 2 είναι με αυλούς 18,3 18,4 και τα άλλα 2 με 18,7 και πίστεψε με έκανα και και εγώ δοκιμές με τα όπλα μου και έβγαλα τα συμπεράσματα μου .

Να σου θυμίσω τι έγραψες στο άλλο topic .

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ(ΜΕΛΟΣ)...ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΛΟ BROWNING ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΤΟ 1*... ΗΤΑΝ ΤΟ 3*ΤΣΟΚ ΤΟΥ BERETTA ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4...Γ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΛΟΥ-ΤΣΟΚ!!!

Στο τεστ που έκανες σήμερα ο αυλός 18,8 με τσιοκ 1 είχε 75% συνκετροση το 3 τσιοκ του beretta 18,4 ειχε 75 % ?
Φυσικά και όχι ,οτι ο διευρυμένος αυλός 18,8 της browning ότι έχει πιο ανοιχτές κατανομές είναι γνωστό αλλά όχι στο σημείο που άφησες να εννοηθεί στο προηγούμενο topic δλδ 2 τσιοκ διαφορά .

ΦΙΛΙΚΑ
Μα με το τι λαλεί η Browning to Back Bored έπρεπε να δίνει τέλειες κατανομές και όχι πιο ανοικτές.

http://www.browning.eu/products/techdat ... illu-2.png
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ενδιαφέρον οι δοκιμες. Εχω καποιους ενδιασμους επειδη προκειτε για 2 όπλα απο διαφορετικές εταιρειες
Ισως τ αποτελεσματα να ηταν πιο ακριβη αν γινονταν με δυο οπλα ΙΔΙΑΣ εταιρειας. Ενα Browning ας πουμε με αυλους 18,4 κι ενα με 18,8 του ιδιου εργοστασιου με τα ίδια τσιοκακια.

Η καθε εταιρεια εχει τις πατέντες της οποταν οταν συγκρινεις δυο διαφορετικες εταιρειες βασικα συγκρινεις 2 τεχνολογίες , σχολες και φιλοσοφιες.

Αν ας πουμε εσυγκριναμε φρουτα , εγω θα ηθελα να δοκιμασω 2 πορτοκαλια της ίδιας ποικιλιας αλλα απο διαφορετικο περβολι , το ενα να ποτιζετε και το αλλο να εν ανεδρο.Τα συμπερασματα μ αυτο το τρόπο εν πιο ασφαλη και πιο τεκμηριωμενα.
Το πορτοκαλι ομως που τη μαντορα ενω ειναι και τα δυο εσπερειδοηδη εν διαφορετικα.

Δεν ειρωνευομαι με το παραδειγμα μου με τα φρουτα ελπιζω να μην παρεξηγηθω απλα ενα Μπερετα απο ενα Μπραουνινκ ειναι αρκετα διαφορετικες τεχνοτροπειες και τεχνολογιες , με διαφορετικες μετρησεις κοντακιων, κραματα καννων, κτλ κτλ
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

παιδία ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να υποστηρίζει ότι θέλει, ας κάνει από μόνος του ο καθένας τα δικά του τεστ και ας κρίνει αναλλόγος. :D
αν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα του καλώς αν όχι ασ ψαξει το γτ.
έγω σε μια δοκιμή που έκανα είδα ότι το browning XS 30" με τσοκ 4 έχει ποιό κλειστεί και καλη κατανομή από το browning 725 30" με τσοκ 4 και τα δύο με ίδιους αυλούς. Θα γίνουν και άλλα τεστ φυσικά για να το δώ καλύτερα το θέμα :ugeek:
THE BEST THERE IS
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

Anthimos έγραψε:Ενδιαφέρον οι δοκιμες. Εχω καποιους ενδιασμους επειδη προκειτε για 2 όπλα απο διαφορετικές εταιρειες
Ισως τ αποτελεσματα να ηταν πιο ακριβη αν γινονταν με δυο οπλα ΙΔΙΑΣ εταιρειας. Ενα Browning ας πουμε με αυλους 18,4 κι ενα με 18,8 του ιδιου εργοστασιου με τα ίδια τσιοκακια.

Η καθε εταιρεια εχει τις πατέντες της οποταν οταν συγκρινεις δυο διαφορετικες εταιρειες βασικα συγκρινεις 2 τεχνολογίες , σχολες και φιλοσοφιες.

Αν ας πουμε εσυγκριναμε φρουτα , εγω θα ηθελα να δοκιμασω 2 πορτοκαλια της ίδιας ποικιλιας αλλα απο διαφορετικο περβολι , το ενα να ποτιζετε και το αλλο να εν ανεδρο.Τα συμπερασματα μ αυτο το τρόπο εν πιο ασφαλη και πιο τεκμηριωμενα.
Το πορτοκαλι ομως που τη μαντορα ενω ειναι και τα δυο εσπερειδοηδη εν διαφορετικα.

Δεν ειρωνευομαι με το παραδειγμα μου με τα φρουτα ελπιζω να μην παρεξηγηθω απλα ενα Μπερετα απο ενα Μπραουνινκ ειναι αρκετα διαφορετικες τεχνοτροπειες και τεχνολογιες , με διαφορετικες μετρησεις κοντακιων, κραματα καννων, κτλ κτλ
Αν όσα έγραψε ο κυριος Σ Μακρής,περί προτύπων ισχύουν,και δεν έχω λόγο ν'αμφιβάλλω γιαυτό,τότε δεν παίζει ρόλο ποιας εταιρείας είναι το όπλο.Αν για παραδειγμα,ένα τσιόκ για να ονομάζεται Full πρέπει να κάνει κατανομή,κατ'ελάχιστο 70% των σκαγιών ενός φυσιγγίου,σε κύκλο 30 ιντζών,με βολή απο απόσταση 40 υαρδών ,
δεν είναι προόβλημα αν η σύσφιξη του είναι 17.410 ή 18.875. το πιο πάνω αποτέλεσμα μετρά.
Στις δοκιμές του Σόλωνα φαίνεται πράγματι,ότι το 1* και για τους δύο αυλούς (18.4 και 18.8) περνά το ελάχιστο όριο του 70%.(το ένα με 83% και το άλλο με 75%).άρα και τα δύο μπορούν να "βαφτιστούν" Full chokes,με τις όποιες διαφορές τους.(και εδώ νομίζω ότι βρίσκεται το point του Σόλωνα).
Στη δεύτερη δοκιμή των 4* φαίνεται ότι και οι δύο αυλοί,είναι εκτός προδιαγραφών,ακόμη και από τον κύλινδρο.
(με 47% ένας και 42% ο άλλος).
Πράμα που δείχνει ότι πρέπει πλέον οι κατασκευαστές όπλων να τα εφοδιάζουν και με ..καρτέλα των τεχνικών τους χαρακτηρσστικών..για να ξέρουμε τι παίρνουμε...
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

http://www.browning.eu/products/techdat ... illu-2.png
ρε παιδια δεν παιζονται τουτοι οι ανθρωποι τελικα! με τουτη την παραθεση του φιλου Σπυρου θυμηθηκα τη διαφιμηση του νεου beretta 692 που εν ολιγης εβγαζε χαλια ο,τι ειχε προηγηθει στην παραγωγη προηγουμενως απο την εταιρεια λογω μικρου σε μηκος κωνου! βρεστε μια παρουσιαση του νεου 692 και θα καταλαβετε...
δηλαδη οσοι εχουν ηδη παρει browning με αυλους 18.4 πιαστηκαν κοροιδο και πηραν οπλο με τοσο χαλια κατανομες οπως διχνει η διαφιμηση? ε και οσα εχουν μεινει απουλητα τοτε να τα αποσυρει το εργοστασιο γιατι ειναι χαλια!!!
και μην μου πειτε οτι χρησιμοποιησαν την υπερβολη για να καταλαβουμε τι εννοουν γιατι δεν θα το πιστεψω! ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΘΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ....ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ :P

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΑΝ ΟΧΙ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ/ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΠΛΟ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΚΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟ80 ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ :)

ΑΥΛΟΣ 18.4 ΜΕ 1*
250-247=248.5,83%

ΑΥΛΟΣ 18.8 ΜΕ 1*
221-226=223.5,75%

ΑΥΛΟΣ 18.4 ΜΕ 4*
140-143=141.5,47%

ΑΥΛΟΣ 18.8 ΜΕ 4*
121-132=126,43%
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kanaris έγραψε:http://www.browning.eu/products/techdat ... illu-2.png
ρε παιδια δεν παιζονται τουτοι οι ανθρωποι τελικα! με τουτη την παραθεση του φιλου Σπυρου θυμηθηκα τη διαφιμηση του νεου beretta 692 που εν ολιγης εβγαζε χαλια ο,τι ειχε προηγηθει στην παραγωγη προηγουμενως απο την εταιρεια λογω μικρου σε μηκος κωνου! βρεστε μια παρουσιαση του νεου 692 και θα καταλαβετε...
δηλαδη οσοι εχουν ηδη παρει browning με αυλους 18.4 πιαστηκαν κοροιδο και πηραν οπλο με τοσο χαλια κατανομες οπως διχνει η διαφιμηση? ε και οσα εχουν μεινει απουλητα τοτε να τα αποσυρει το εργοστασιο γιατι ειναι χαλια!!!
και μην μου πειτε οτι χρησιμοποιησαν την υπερβολη για να καταλαβουμε τι εννοουν γιατι δεν θα το πιστεψω! ;)
ΦΙΛΕ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ :o :o :o
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ....Ο ΔΕ ΚΑΤΩ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 1000 ΣΚΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΩ :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εγω θα αναφερω τα beretta.

Μια δοκιμη παλιου beretta Mobile choke 18,3-18,4 VS νεου Optima choke 18,6

πιστευω θα ειχε δαφορετικα αποτελεσματα και μαλλον το Optima θα εχει πιο κλειστες κατανομες απο τον θεωρητικα πιο στενο αυλο 18,3 - 18,4.

Μεγαλο ρολο πεζει και η διαμορφωση της καννης εσωτερικα και η τεχνολογια.

Σε δοκιμη δικη μας οπλο 18,3 ειχε ανοικτοτερη κατανομη απο οπλο 18,5 με τα ιδια τσιοκς.

Επισης στον 18,8 αυλο αν χρησιμοποιηθει εξωτερικο τσιοκ εταιρειας που κατασκευαζει τσιοκαρισματα και μονο αλλαζουν τα δεδομενα.

Αρα δεν υπαρχει τιποτα σταθερο.

Ο καθε ενας δοκιμαζει φυσιγγι τσιοκ που του αρεσει και αποφασιζει. Οπως πολλες φορες λεχθηκε δεν πρεπει να ακουμε αλλους εκτος και αν τα εχουν ολα ακριβως τα ιδια μαζι μας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ!!!

ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.....ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 4* ΤΣΟΚ ΣΤΑ 36Μ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 130 ΣΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(126 ΣΚΑΓΙΑ) ...ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΔΙΚΑ!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ ΤΟ 3* ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΛΟ 18.4,(141 ΣΚΑΓΙΑ)ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 36Μ.

Ο ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ...ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ.... ΑΝΤΙ 4*-3* ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ 3*-2*... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!

ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΟΠΛΑ,ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΤΟ FULL 1* ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ(3/4) ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ!

ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ(ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΞΑΝΑ)ΟΤΙ ΤΟ FULL 1* ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ,Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ.ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΣΟΚΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”