Ευχαριστώ παιδιά
Σπυρο μου καλημερα.Εν νομιζω να παρεις σωστη απαντησηspyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά, από τις δύο ποιά προτιμάτε για τις πρωινές τουφεκιές της τζίκλας; Έχω δοκιμασμένη την Τordo και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Dispenser για να δω την απόδοσή τους. Τις έχει δοκιμάσει τις Dispenser στο κυνήγι της τζίκλας να μας πει εντυπώσεις![]()
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
ειναι 2 διαφορετικα φυσιγγια για διαφορετικη χρηση και πιστευω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε! το πρωτο είναι με πλαστικη ταπα και αποδιδει αναλογα με το τσοκ που εχουμε στο οπλο μας, δεν ειναι φυσιγγιο διασπορας. Το dispenser ειναι φυσιγγι διασπορας και σχεδιασμενο για κοντινες και μπηχτες βολες μεχρι τα 20-25μ.spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά, από τις δύο ποιά προτιμάτε για τις πρωινές τουφεκιές της τζίκλας; Έχω δοκιμασμένη την Τordo και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Dispenser για να δω την απόδοσή τους. Τις έχει δοκιμάσει τις Dispenser στο κυνήγι της τζίκλας να μας πει εντυπώσεις![]()
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
Ήμουν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι διαφορετικά στην κατασκευή αλλά ότι κάνουν και τα δύο για τις πρωινές τουφεκιές στο κυνήγι της τζίκλας αφού θα θέλεις ένα φυσίγγιο που ανοίγει πιο γρήγορα τα σκάγια του παρά ένα με πιστονάκι.682 GOLD E έγραψε:
ειναι 2 διαφορετικα φυσιγγια για διαφορετικη χρηση και πιστευω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε! το πρωτο είναι με πλαστικη ταπα και αποδιδει αναλογα με το τσοκ που εχουμε στο οπλο μας, δεν ειναι φυσιγγιο διασπορας. Το dispenser ειναι φυσιγγι διασπορας και σχεδιασμενο για κοντινες και μπηχτες βολες μεχρι τα 20-25μ.
η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*spyrosspyrou851 έγραψε:Ήμουν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι διαφορετικά στην κατασκευή αλλά ότι κάνουν και τα δύο για τις πρωινές τουφεκιές στο κυνήγι της τζίκλας αφού θα θέλεις ένα φυσίγγιο που ανοίγει πιο γρήγορα τα σκάγια του παρά ένα με πιστονάκι.682 GOLD E έγραψε:
ειναι 2 διαφορετικα φυσιγγια για διαφορετικη χρηση και πιστευω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε! το πρωτο είναι με πλαστικη ταπα και αποδιδει αναλογα με το τσοκ που εχουμε στο οπλο μας, δεν ειναι φυσιγγιο διασπορας. Το dispenser ειναι φυσιγγι διασπορας και σχεδιασμενο για κοντινες και μπηχτες βολες μεχρι τα 20-25μ.
Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*
θα το εκαμνα τουτο με πρωτη διασπορας στο 4* και δευτερη την tordo στο 2*.Θα θεριζει νομιζωspyrosspyrou851 έγραψε:Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*
Πάντα κυνηγώ με 4/2, για το πρωί χρησιμοποιώ την Tordo στο *4 και την Concorde στο *2, απλώς σκεφτόμουν να βάλω την Dispenser για πρώτη στο *4 στην θέση της Tordo.
Για πολυ πρωι θα εβαζα την ταπα στο 4* και την Direct της Lambro στο 2*. Μετα και στα δυο την ταπα και θα γυριζα τον επιλογεα να παιζει πρωτη η 2*. Εννοειται για κλασικο ποστο με εισερχομενες βολιδες!spyrosspyrou851 έγραψε:Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*
Πάντα κυνηγώ με 4/2, για το πρωί χρησιμοποιώ την Tordo στο *4 και την Concorde στο *2, απλώς σκεφτόμουν να βάλω την Dispenser για πρώτη στο *4 στην θέση της Tordo.
Φίλε Σπύρο Καλησπέρα,spyrosspyrou851 έγραψε:Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*