Victory Super Tordo 32 Vs Victory Dispenser 32

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Victory Super Tordo 32 Vs Victory Dispenser 32

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Παιδιά, από τις δύο ποιά προτιμάτε για τις πρωινές τουφεκιές της τζίκλας; Έχω δοκιμασμένη την Τordo και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Dispenser για να δω την απόδοσή τους. Τις έχει δοκιμάσει τις Dispenser στο κυνήγι της τζίκλας να μας πει εντυπώσεις :?: :?:

Ευχαριστώ παιδιά
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Victory Super Tordo 32 Vs Victory Dispenser 32

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά, από τις δύο ποιά προτιμάτε για τις πρωινές τουφεκιές της τζίκλας; Έχω δοκιμασμένη την Τordo και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Dispenser για να δω την απόδοσή τους. Τις έχει δοκιμάσει τις Dispenser στο κυνήγι της τζίκλας να μας πει εντυπώσεις :?: :?:

Ευχαριστώ παιδιά
Σπυρο μου καλημερα.Εν νομιζω να παρεις σωστη απαντηση :) ενας λογικος θα σου πει εξαρταται αποκλειστικα απο το ποστο σου. Πως θα ερχονται τα πουλια?Σε ποια αποσταση θα τα χτυπας?Η TORDO για μενα ειναι παρα πολυ καλη για πρωινο, αυτην χρησιμοποιω και εγω.Υστερα παιζω alodola 28gr.Την dispenser την δοκιμασα μονο 5-6 φυσιγγια στο ποφυσημα αλλα λογω καποιας αποστασης σε καποια πουλια (20+μ) καποια πουλια επεφταν κατααιματωμενα.Πανω απο τα 20+ ειτε τα καλλικωνα :D ειτε ανοιγε πολυ η χαρτουτσια και δεν επιασα μια.Γνωμη μου παντα :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά, από τις δύο ποιά προτιμάτε για τις πρωινές τουφεκιές της τζίκλας; Έχω δοκιμασμένη την Τordo και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Dispenser για να δω την απόδοσή τους. Τις έχει δοκιμάσει τις Dispenser στο κυνήγι της τζίκλας να μας πει εντυπώσεις :?: :?:

Ευχαριστώ παιδιά
ειναι 2 διαφορετικα φυσιγγια για διαφορετικη χρηση και πιστευω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε! το πρωτο είναι με πλαστικη ταπα και αποδιδει αναλογα με το τσοκ που εχουμε στο οπλο μας, δεν ειναι φυσιγγιο διασπορας. Το dispenser ειναι φυσιγγι διασπορας και σχεδιασμενο για κοντινες και μπηχτες βολες μεχρι τα 20-25μ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

682 GOLD E έγραψε:
ειναι 2 διαφορετικα φυσιγγια για διαφορετικη χρηση και πιστευω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε! το πρωτο είναι με πλαστικη ταπα και αποδιδει αναλογα με το τσοκ που εχουμε στο οπλο μας, δεν ειναι φυσιγγιο διασπορας. Το dispenser ειναι φυσιγγι διασπορας και σχεδιασμενο για κοντινες και μπηχτες βολες μεχρι τα 20-25μ.
Ήμουν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι διαφορετικά στην κατασκευή αλλά ότι κάνουν και τα δύο για τις πρωινές τουφεκιές στο κυνήγι της τζίκλας αφού θα θέλεις ένα φυσίγγιο που ανοίγει πιο γρήγορα τα σκάγια του παρά ένα με πιστονάκι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
Ήμουν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι διαφορετικά στην κατασκευή αλλά ότι κάνουν και τα δύο για τις πρωινές τουφεκιές στο κυνήγι της τζίκλας αφού θα θέλεις ένα φυσίγγιο που ανοίγει πιο γρήγορα τα σκάγια του παρά ένα με πιστονάκι.
η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*

Πάντα κυνηγώ με 4/2, για το πρωί χρησιμοποιώ την Tordo στο *4 και την Concorde στο *2, απλώς σκεφτόμουν να βάλω την Dispenser για πρώτη στο *4 στην θέση της Tordo.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε: η ταππα ειναι ειναι συνδιασμος μεταξυ διασπορας και πιστονιου.Μπορεις να δουλεψεις την ταππα πολυ καλα με τα τσιοκ σου. Βαλε ενα ανοιχτο τσιοκ 5* και "θα" σου συμπεριφερθει "περιπου" οπως ενα διασπορας αλλα για μεσαιες αποστασεις και οχι κοντινες οπως ενα διασπορας. Βαλε κλειστο τσοκ και μπορεις να κτυπας σχεδον οπως ενα με πιστονι.Επιασα τζιηκλες σε αποστασεις που δεν περιμενα με ταππα και 3*

Πάντα κυνηγώ με 4/2, για το πρωί χρησιμοποιώ την Tordo στο *4 και την Concorde στο *2, απλώς σκεφτόμουν να βάλω την Dispenser για πρώτη στο *4 στην θέση της Tordo.
θα το εκαμνα τουτο με πρωτη διασπορας στο 4* και δευτερη την tordo στο 2*.Θα θεριζει νομιζω
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Για πολυ πρωι θα εβαζα την ταπα στο 4* και την Direct της Lambro στο 2*. Μετα και στα δυο την ταπα και θα γυριζα τον επιλογεα να παιζει πρωτη η 2*. Εννοειται για κλασικο ποστο με εισερχομενες βολιδες!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Φιλε εγω το πρωι ποφισιμα χρησιμοποιω killer 12no στην 3 και dispenser 9ares στην 1 κυνηγω την τσικλα με 3/1 ετσι εμαθα που μιτσης δοκιμασε τα dispenser τις victory και θα με θυμηθεις καθως και το απογευμα τσιταστρο μετα τις 5 που ερκονται πουλια χαμηλωμενα και κοντα σου ως τα 20-25 μετρα εν θανατος επεξα και πιο μακρια πουλια αλλα πολλα λια τα περισσοτερα αμαν τα επεζα επεφταν κουτσοφτερα η αιματομενα πιο μακρια. Σημερα τα super tordo εν μου εν πολλο αρεσαν εν ξερω εν λογω τις κρυαδας εν γνωριζω εξιφτεριζεν τις και επεφταν πολλα μακρια εναν αλλο φυσσιγι που μου αρεσκει το πρωι ποφισιμα ειναι ταππα τα caccia τα πορτοκαλια για τα πουλια που εν λιο ψηλωμενα τσουζει λιο η τιμης τους αλλα αξιζουν τα λεφτα τους για μενα
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Φίλε Σπύρο Καλησπέρα,

Όντας λάτρης του πρωινού και απογευματινού κυνηγιού έχω να σου συστήσω ένα και μοναδικό φυσίγγιο για κοντινές βολές. NSI DISPERSANTE 32gr. No. 10.

Το νο. 10 κτυπά τέλεια τόσο κοντά όσο και σε λίγο πιο μακρινές βολές 25μ. Την δουλειά σου θα την κάνεις και με 12αράκι. Όμως όχι με 8 ή 9, αφήνουν κάπως κενά.

Με τσοκ 4 άστρα!

Το μόνο αρνητικό είναι πως θα δυσκολευτείς να το βρεις ειδικά σε 10 και η τιμή που τσιμπάει λίγο.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”