φιλε δυστιχος τον καιρω εκεινο δεν μπορουσα να τους κρατησω ενω τωρα επειδει επιασα σπιτι μπορω μακαρι να γιριζα τον χρονο πισω και πιστεψε με τους 2 θα τους κρατουσα σιγουραlefteris έγραψε:ρε πετρη ισχες τζαι εδωκες τον τζαι τωρα θελεις αλλον?
EPANIEL BRETON
- APOLLON_1
Re: EPANIEL BRETON
EPANIEL POWER
- HarrisAce
- Full Member
μα εχάθηκαν οι epagnuel ρε παιδιά.γυρευκω και εγώ αλλα τίποτε.ούτε breeders υπάρχουν?
-
- Full Member
Την ίδια κουβέντα είπα κι εγώ φίλε HarrisAce επειδή έψαχνα για επανιέλ τα τελευταία 2-3 χρόνια και δεν έβρισκα τίποτε, οπότε έψαξα και έφερα ένα κουτάβι πριν κανένα μήνα απο Ελλάδα. Στην Κύπρο αν και έχει καλά αίματα δυστυχώς δεν έχει breeders και γενικά τα σκυλιά που υπάρχουν εδώ είναι πολύ λίγα σε σχέση με άλλες φυλές. Γίνονται μόνο ερασιτεχνικές γέννες και αν τύχει να βρεις κανένα αξιόλογο με χαρτιά θα είναι πανάκριβο.HarrisAce έγραψε:μα εχάθηκαν οι epagnuel ρε παιδιά.γυρευκω και εγώ αλλα τίποτε.ούτε breeders υπάρχουν?
Στην Ελλάδα έχει πολλά αξιόλογα εκτροφεία που ασχολούνται με επανιέλ αλλά και ιδιώτες που έχουν καλά σκυλιά. Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις και να φέρεις κάτι καλό σε πολύ πιο προσιτές τιμές απο Κύπρο.
-
- Full Member
Εχω ενα καθαροαιμο θυληκο ειναι 3,5 χρονων.Φετος αποφασισα να μπω στην διαδικασια να την βαλω να γεννησει.
Ειμαι αχαπαρος με την διαδικασια γιατι χρειαζομαι καποια χαρτια και θα μαθω ακριβως τι πρεπει να καμω .Αφου τα κανονισω θα σας ενημερωσω .Υπολογιζω μεσα στον Απριλη να ειναι σε οιστρο.
Ο παππους ειναι ο Pyrol De Sous Les Viviers τα υπολοιπα δεν τα θυμουμαι ειναι στο pedigree.Την πηρα απο τον Φιλιππο(ειναι μαζι με τον Οσκαρ) στην Λευκωσια .
Γιωργος
Λεμεσος
Ειμαι αχαπαρος με την διαδικασια γιατι χρειαζομαι καποια χαρτια και θα μαθω ακριβως τι πρεπει να καμω .Αφου τα κανονισω θα σας ενημερωσω .Υπολογιζω μεσα στον Απριλη να ειναι σε οιστρο.
Ο παππους ειναι ο Pyrol De Sous Les Viviers τα υπολοιπα δεν τα θυμουμαι ειναι στο pedigree.Την πηρα απο τον Φιλιππο(ειναι μαζι με τον Οσκαρ) στην Λευκωσια .
Γιωργος
Λεμεσος
ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΥΣ ΑΠΤΕΡΟΝ
- HarrisAce
- Full Member
ωραίος!κρατα μας ενήμερους φιλεGEORGE777 έγραψε:Εχω ενα καθαροαιμο θυληκο ειναι 3,5 χρονων.Φετος αποφασισα να μπω στην διαδικασια να την βαλω να γεννησει.
Γιωργος
Λεμεσος
-
- Full Member
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
- HarrisAce
- Full Member
Bravo ρε Στέλιο μου είσαι λεβέντης 

- APOLLON_1
ενα μεγαλο ευχαρηστω μιας και ο φιλος εβαλε την ιστοεσελιδα του ομιλου επανιελ στο προεδρο κ.μιχαηλ που μου χαρισε αυτο το σκυλο που εχω τωρα τον ΑΠΟΛΛΩΝ
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
- APOLLON_1
ζητειται επανιελ θυλικο αν ακουσει κανενας τιποτε εδω ειμαστε καμνει μου και θυλικια μεγαλη
EPANIEL POWER