EPANIEL BRETON

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: EPANIEL BRETON

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

lefteris έγραψε:ρε πετρη ισχες τζαι εδωκες τον τζαι τωρα θελεις αλλον? :lol:
φιλε δυστιχος τον καιρω εκεινο δεν μπορουσα να τους κρατησω ενω τωρα επειδει επιασα σπιτι μπορω μακαρι να γιριζα τον χρονο πισω και πιστεψε με τους 2 θα τους κρατουσα σιγουρα
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

μα εχάθηκαν οι epagnuel ρε παιδιά.γυρευκω και εγώ αλλα τίποτε.ούτε breeders υπάρχουν?
aantoni
Full Member

Δημοσίευση από aantoni »

HarrisAce έγραψε:μα εχάθηκαν οι epagnuel ρε παιδιά.γυρευκω και εγώ αλλα τίποτε.ούτε breeders υπάρχουν?
Την ίδια κουβέντα είπα κι εγώ φίλε HarrisAce επειδή έψαχνα για επανιέλ τα τελευταία 2-3 χρόνια και δεν έβρισκα τίποτε, οπότε έψαξα και έφερα ένα κουτάβι πριν κανένα μήνα απο Ελλάδα. Στην Κύπρο αν και έχει καλά αίματα δυστυχώς δεν έχει breeders και γενικά τα σκυλιά που υπάρχουν εδώ είναι πολύ λίγα σε σχέση με άλλες φυλές. Γίνονται μόνο ερασιτεχνικές γέννες και αν τύχει να βρεις κανένα αξιόλογο με χαρτιά θα είναι πανάκριβο.

Στην Ελλάδα έχει πολλά αξιόλογα εκτροφεία που ασχολούνται με επανιέλ αλλά και ιδιώτες που έχουν καλά σκυλιά. Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις και να φέρεις κάτι καλό σε πολύ πιο προσιτές τιμές απο Κύπρο.
GEORGE777
Full Member

Δημοσίευση από GEORGE777 »

Εχω ενα καθαροαιμο θυληκο ειναι 3,5 χρονων.Φετος αποφασισα να μπω στην διαδικασια να την βαλω να γεννησει.
Ειμαι αχαπαρος με την διαδικασια γιατι χρειαζομαι καποια χαρτια και θα μαθω ακριβως τι πρεπει να καμω .Αφου τα κανονισω θα σας ενημερωσω .Υπολογιζω μεσα στον Απριλη να ειναι σε οιστρο.

Ο παππους ειναι ο Pyrol De Sous Les Viviers τα υπολοιπα δεν τα θυμουμαι ειναι στο pedigree.Την πηρα απο τον Φιλιππο(ειναι μαζι με τον Οσκαρ) στην Λευκωσια .

Γιωργος
Λεμεσος
ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΥΣ ΑΠΤΕΡΟΝ
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

GEORGE777 έγραψε:Εχω ενα καθαροαιμο θυληκο ειναι 3,5 χρονων.Φετος αποφασισα να μπω στην διαδικασια να την βαλω να γεννησει.
Ειμαι αχαπαρος με την διαδικασια γιατι χρειαζομαι καποια χαρτια και θα μαθω ακριβως τι πρεπει να καμω .Αφου τα κανονισω θα σας ενημερωσω .Υπολογιζω μεσα στον Απριλη να ειναι σε οιστρο.

Ο παππους ειναι ο Pyrol De Sous Les Viviers τα υπολοιπα δεν τα θυμουμαι ειναι στο pedigree.Την πηρα απο τον Φιλιππο(ειναι μαζι με τον Οσκαρ) στην Λευκωσια .

Γιωργος
Λεμεσος
ωραίος!κρατα μας ενήμερους φιλε
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Bravo ρε Στέλιο μου είσαι λεβέντης :)
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ενα μεγαλο ευχαρηστω μιας και ο φιλος εβαλε την ιστοεσελιδα του ομιλου επανιελ στο προεδρο κ.μιχαηλ που μου χαρισε αυτο το σκυλο που εχω τωρα τον ΑΠΟΛΛΩΝ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ζητείται θηλυκό epaniel καθαρόαιμο ως 2 μηνών
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ζητειται επανιελ θυλικο αν ακουσει κανενας τιποτε εδω ειμαστε καμνει μου και θυλικια μεγαλη
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”