εμενα εν παραδοσιακος εμαθα την με το καμπανουιkanaris έγραψε:εγω παντως τον γατο μου τον εμαθα με το beepermikros έγραψε:Παιζει να εχεις προβλημα με την αστυνομια με τα λιγοστα φυσσιγια σου...dimitris savva έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ
Ο Γατος απορταρει? Παιζει να εχεις προβλημα με την θηρα...
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
-
dimitris savva
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
-
Paris87
- Full Member
Εκπαιδευτικο; Εδοκαν περιοχες; Επειδη ειπαν μου τουντην εφτομα απαγορευεται παντου οσπου να φκαλουν τους χαρτες
-
ARRWSTOSFASSAS
- Full Member
εχει τοσες τζηκλες ρε παρη κ εσενα ο νους σου παστα εκπαιδευτικα!τι ποοοοορνο!!!!Paris87 έγραψε:Εκπαιδευτικο; Εδοκαν περιοχες; Επειδη ειπαν μου τουντην εφτομα απαγορευεται παντου οσπου να φκαλουν τους χαρτες
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
savvis25
- Full Member
Καλή Χρόνια σε όλους. έχουμε καμιά καμιά αξιόλογη εμφάνιση τζίκλων στην επαρχία Λάρνακας;;;
- πανικος
εχει τιποτε ?κανενα ποστουι σιγουρο για αυριο?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- ANTROS BREDA
καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
- christy2000
- Full Member
Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωραANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- ANTROS BREDA
1000000 apla itan na dw an tha elale kanenas! se euxaristw kai esena kai to filo to mario(kinito)christy2000 έγραψε:Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωραANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/![]()
![]()
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- LAGOS
- Full Member
MARIOSE έγραψε:Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
Μετρημένα τα πουλιά! Όσοι είσαστε δαμέ γυρό αύριο κερνούμε καφέ..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..