TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
dimitris savva

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από dimitris savva »

kanaris έγραψε:
mikros έγραψε:
dimitris savva έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ
Φωτογραφία0631.jpg
Παιζει να εχεις προβλημα με την αστυνομια με τα λιγοστα φυσσιγια σου...
Ο Γατος απορταρει? Παιζει να εχεις προβλημα με την θηρα...
εγω παντως τον γατο μου τον εμαθα με το beeper :P
εμενα εν παραδοσιακος εμαθα την με το καμπανουι :lol:
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

Εκπαιδευτικο; Εδοκαν περιοχες; Επειδη ειπαν μου τουντην εφτομα απαγορευεται παντου οσπου να φκαλουν τους χαρτες
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Paris87 έγραψε:Εκπαιδευτικο; Εδοκαν περιοχες; Επειδη ειπαν μου τουντην εφτομα απαγορευεται παντου οσπου να φκαλουν τους χαρτες
εχει τοσες τζηκλες ρε παρη κ εσενα ο νους σου παστα εκπαιδευτικα!τι ποοοοορνο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :o :shock: :oops: :?: :geek: :ugeek: :!: :P :lol: :) :D :? :cry: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :mrgreen: :oops: :shock: :o :( ;) :) :D
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Καλή Χρόνια σε όλους. έχουμε καμιά καμιά αξιόλογη εμφάνιση τζίκλων στην επαρχία Λάρνακας;;;
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εχει τιποτε ?κανενα ποστουι σιγουρο για αυριο?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

ANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωρα :lol: :lol:
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ. ;)
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

christy2000 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωρα :lol: :lol:
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ. ;)
1000000 apla itan na dw an tha elale kanenas! se euxaristw kai esena kai to filo to mario(kinito)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

MARIOSE έγραψε:Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
:roll: :roll:
Μετρημένα τα πουλιά! Όσοι είσαστε δαμέ γυρό αύριο κερνούμε καφέ..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”