Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
canastas έγραψε:Απότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν να την κυνηγήσουμε φέτος και αρχίσα και τα χάνω :roll: τοσές μέρες του θεού
και βρίσκουν την Κυρίακη να κάνουν ότι θυμηθούν... ακόμα μια κυριακή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγο υπορχεώσεων ααχχχχχχχχχχχχχ.............. :(
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
Καλή υγεία κ. Σολών, θα έχων την ευκαιρία μου που θα πάει φτάνει μόνο να τις πετύχω :twisted:
THE BEST THERE IS
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

canastas έγραψε:
canastas έγραψε:Απότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν να την κυνηγήσουμε φέτος και αρχίσα και τα χάνω :roll: τοσές μέρες του θεού
και βρίσκουν την Κυρίακη να κάνουν ότι θυμηθούν... ακόμα μια κυριακή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγο υπορχεώσεων ααχχχχχχχχχχχχχ.............. :(
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
Καλή υγεία κ. Σολών, θα έχων την ευκαιρία μου που θα πάει φτάνει μόνο να τις πετύχω :twisted:
και 1 ΑΧ ΒΑΧ που μενα!!! :( εχω βαφτισια συγγενικα την κυριακη και θα μεινω κοντα!!!
ΓΑΜ@Τ@ μια εξορμηση και πελανησκω εγυρισεν μου πελλαρος!! συμπαρασταση φιλε καναστα!!! εν να περασουμε!! οσες γλυτωσουν την κυριακη ειμαι ορκισμενος να τες πεξω μαζι με εκεινες της τεταρτης :twisted: :twisted: :twisted:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε μου ετσι μου ελαλεν η γυναικα και μενα ,,,...μα εχουμε βαφτισια,γενεθλια ,γαμο και,,,.και...και
απο φετος της ειπα
-γυναικα τζε εγιω ο ιδιος να παντρευκουμε κυριακη παλε δεν θα παω στο γαμο θα παω τζινη.ετσι μετρουν μονο οι υποχρεωσεις το σαββατου κανει πιον. :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ :oops:
ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :P

Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΟΧΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΘΑ ΔΩ :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

γραψε τους ουλλους φιλε μου και πηγαινε
εγω παντως δε θυσιαζω την εξορμηση μου ΠΟΤΕ για ΤΙΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ ;)
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

πανικος έγραψε:
φιλε μου ετσι μου ελαλεν η γυναικα και μενα ,,,...μα εχουμε βαφτισια,γενεθλια ,γαμο και,,,.και...και
απο φετος της ειπα
-γυναικα τζε εγιω ο ιδιος να παντρευκουμε κυριακη παλε δεν θα παω στο γαμο θα παω τζινη.ετσι μετρουν μονο οι υποχρεωσεις το σαββατου κανει πιον. :lol:

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :D :D :D :D
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΙΚΑ!! :D :D
εμαθα να ισιονω σιδερα στη παφο τοσα χρονια αλλα ας οψεται η υπομονη μου να μεν τα καμω πιλλιες εσσο :o
ως τες 11 στες φασσες εδωκε μου πληροφορια 1 τζικλαρης και θα παω το μεσημερι να δω το τοπο!!! μετα τες 11 βαφτισια :evil: και το απογευμα θα παρω το γιοκκαρο μου να του πεξω καμια τζικλούα!! ΑΚΟΜΑ 5μισι χρονων ο κοτσιρος και .......ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ????? :D :D :D :D :D
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ :D ......... ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

29 τζαι ποψε.....αγγλικές σιδερένιες.....! I'm cooooming....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
εμαθα να ισιονω σιδερα στη παφο τοσα χρονια αλλα ας οψεται η υπομονη μου να μεν τα καμω πιλλιες εσσο :o
ως τες 11 στες φασσες εδωκε μου πληροφορια 1 τζικλαρης και θα παω το μεσημερι να δω το τοπο!!! μετα τες 11 βαφτισια :evil: και το απογευμα θα παρω το γιοκκαρο μου να του πεξω καμια τζικλούα!! ΑΚΟΜΑ 5μισι χρονων ο κοτσιρος και .......ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ????? :D :D :D :D :D
ΧΡΙΣΤΟ.....ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΣ...ΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΧΡΙΣΤΟ.....ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΣ...ΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ :D
ΧΑΧΑ :D :D ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ!!
ΠΕΡΣΙ 4μισι ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΛ ......
1- ΠΑΠΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ???
2- ΝΑΙ ΓΙΟΚΚΑΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ??
1- ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....... ΠΑΠΑ ΕΠΕΞΕΣ ΦΑΣΣΕΣ???
2- ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΕΧΕΙ
1- ΠΑΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΕ 1 ΑΛΛΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΛ
2- :D :D :D :D :D
ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑ!! ΑΓΑΠΩΣΕ!!
ΤΟΥΤΟΣ ΕΝ ΝΑ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΑ ΕΙΠΑ :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”