canastas έγραψε:Απότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν να την κυνηγήσουμε φέτος και αρχίσα και τα χάνω τοσές μέρες του θεού
και βρίσκουν την Κυρίακη να κάνουν ότι θυμηθούν... ακόμα μια κυριακή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγο υπορχεώσεων ααχχχχχχχχχχχχχ..............
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
Καλή υγεία κ. Σολών, θα έχων την ευκαιρία μου που θα πάει φτάνει μόνο να τις πετύχω
canastas έγραψε:Απότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν να την κυνηγήσουμε φέτος και αρχίσα και τα χάνω τοσές μέρες του θεού
και βρίσκουν την Κυρίακη να κάνουν ότι θυμηθούν... ακόμα μια κυριακή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγο υπορχεώσεων ααχχχχχχχχχχχχχ..............
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
Καλή υγεία κ. Σολών, θα έχων την ευκαιρία μου που θα πάει φτάνει μόνο να τις πετύχω
και 1 ΑΧ ΒΑΧ που μενα!!! εχω βαφτισια συγγενικα την κυριακη και θα μεινω κοντα!!!
ΓΑΜ@Τ@ μια εξορμηση και πελανησκω εγυρισεν μου πελλαρος!! συμπαρασταση φιλε καναστα!!! εν να περασουμε!! οσες γλυτωσουν την κυριακη ειμαι ορκισμενος να τες πεξω μαζι με εκεινες της τεταρτης
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
φιλε μου ετσι μου ελαλεν η γυναικα και μενα ,,,...μα εχουμε βαφτισια,γενεθλια ,γαμο και,,,.και...και
απο φετος της ειπα
-γυναικα τζε εγιω ο ιδιος να παντρευκουμε κυριακη παλε δεν θα παω στο γαμο θα παω τζινη.ετσι μετρουν μονο οι υποχρεωσεις το σαββατου κανει πιον.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΟΧΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΘΑ ΔΩ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
γραψε τους ουλλους φιλε μου και πηγαινε
εγω παντως δε θυσιαζω την εξορμηση μου ΠΟΤΕ για ΤΙΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑ
φιλε μου ετσι μου ελαλεν η γυναικα και μενα ,,,...μα εχουμε βαφτισια,γενεθλια ,γαμο και,,,.και...και
απο φετος της ειπα
-γυναικα τζε εγιω ο ιδιος να παντρευκουμε κυριακη παλε δεν θα παω στο γαμο θα παω τζινη.ετσι μετρουν μονο οι υποχρεωσεις το σαββατου κανει πιον.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΙΚΑ!!
εμαθα να ισιονω σιδερα στη παφο τοσα χρονια αλλα ας οψεται η υπομονη μου να μεν τα καμω πιλλιες εσσο
ως τες 11 στες φασσες εδωκε μου πληροφορια 1 τζικλαρης και θα παω το μεσημερι να δω το τοπο!!! μετα τες 11 βαφτισια και το απογευμα θα παρω το γιοκκαρο μου να του πεξω καμια τζικλούα!! ΑΚΟΜΑ 5μισι χρονων ο κοτσιρος και .......ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ?????
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ......... ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
εμαθα να ισιονω σιδερα στη παφο τοσα χρονια αλλα ας οψεται η υπομονη μου να μεν τα καμω πιλλιες εσσο
ως τες 11 στες φασσες εδωκε μου πληροφορια 1 τζικλαρης και θα παω το μεσημερι να δω το τοπο!!! μετα τες 11 βαφτισια και το απογευμα θα παρω το γιοκκαρο μου να του πεξω καμια τζικλούα!! ΑΚΟΜΑ 5μισι χρονων ο κοτσιρος και .......ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ?????
ΧΡΙΣΤΟ.....ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΣ...ΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΧΡΙΣΤΟ.....ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΣ...ΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ
ΧΑΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ!!
ΠΕΡΣΙ 4μισι ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΛ ......
1- ΠΑΠΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ???
2- ΝΑΙ ΓΙΟΚΚΑΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ??
1- ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....... ΠΑΠΑ ΕΠΕΞΕΣ ΦΑΣΣΕΣ???
2- ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΕΧΕΙ
1- ΠΑΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΕ 1 ΑΛΛΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΛ
2-
ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑ!! ΑΓΑΠΩΣΕ!!
ΤΟΥΤΟΣ ΕΝ ΝΑ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΑ ΕΙΠΑ